Colonia Sant Jordi Es Trenc Mallorca

Colonia Sant Jordi er en familievenlig badeby nær Es Trenc-stranden. Kystbyen Colonia Sant Jordi på det sydøstlige Mallorca var oprindeligt en fiskerlandsby og har nu meget mere at byde på end bare havdyr. Det ligger næsten på den sydligste spids af øen i Ses Salines kommune og tiltrækker aktive, entusiastiske sportsentusiaster.

Historie og kultur

Der er spor efter bosættelser fra bronzealderen, og endda de gamle romere værdsatte Colonia Sant Jordi (også kendt som San Jorge) for sin saltproduktion - som stadig fejres hver august. Desuden har stedet de eneste varme kilder på Mallorca, som ligger i et nærliggende hotel.

I dag er byen meget afhængig af turisme som en indtægtskilde, og moderne skyskrabere er blandet med traditionelle stenhuse. Også i området Colonia Sant Jordi er der meget at se og gøre, især i løbet af julen. Derefter konkurrerer flere strande om svømmere, herunder den livlige havn Platija d'Es ved den store marina og de mere støjsvage bugter Es Caragol, Es Carbo og Ses Roquetes, der er beskyttet mod vind.

Shopping i Colonia Sant Jordi

Til daglige shopping- og souvenirjægere er der adskillige butikker i byen. Det ugentlige marked finder sted onsdag.

De vigtigste seværdigheder i Colonia Sant Jordi

Colonia Sant Jordi er heldig med at have særlig smukke naturlandskaber i nærheden: især den tre kilometer lange, uspolerede strand Es Trenc og nationalparken og Cabrera marine reservat, øhavet kun 10 kilometer fra kysten består af flere små øer.

De er ikke beboet, men under Napoleonskrigene i begyndelsen af ​​det 19. århundrede blev fanger bragt der, de fleste af dem tragisk dræbt.

De beskyttede øer er ideelle til at lære den undervandsverden at kende.

Es Trenc
Det krystalklare vand og den 2 km hvide sandstrand med uspoleret natur gør Es Trenc-stranden til en af ​​de mest populære på øen.

Mondrago National Park er heller ikke langt væk og besøges hovedsageligt af naturelskere og fuglekiggere. Desuden lokker de unikke strande og kystlinjer i Santanyi og S'Estanyol Migjorn i nærheden.

Hvad skal man lave i Colonia Sant Jordi

Du behøver ikke gå glip af nattelivet i Colonia Sant Jordi, men det kan ikke konkurrere med nattelivet i den nærliggende by Cala d'Or.

I Colonia Sant Jordi er du mere tilbøjelig til at møde aktive feriegæster, der nyder vandreture, cykling, vandsport og er interesseret i sightseeing. Mallorcas sydøstkyst er velsignet med et stort antal huler, bugter, bugter og små øer, så der er masser at opdage for sejlere, windsurfere, snorklere og dykkere.