Ca'n Pastilla

Ca'n Pastilla
Ca'n Pastilla tiltrækker mange turister hvert år. Dette af den store vejr, smukke strande, boulevard og masser af aktiviteter og attraktioner i og omkring Ca'n Pastilla. Byen er meget rart og ligger kun femten minutter væk fra hovedstaden Palma. Nok til at gøre en vidunderlig ferie i det.Ca'n Pastilla ligger på den sydvestlige kyst af Mallorca. Byen har et par hundrede fastboende og er beliggende omkring ti kilometer fra hovedstaden Palma. Byen El Arenal er forbundet til Ca'n Pastilla af den lange sandstrand mellem de to byer.


 Derudover Ca'n Pastilla løber i øst på den store ferieby Playa de Palma.Ca'n Pastilla har mange store attraktioner i og omkring centret. Der er en dejlig tur, der viser dig. Ca'n Pastilla oprindelige karakter Turen med hest og vogn bevæger sig langs boulevarden i byen Ca'n Pastilla. En sjov måde at lære på. Byen
Ud over de ture på land er der også sjove forlystelser i vandet. Der sejler forskellige både for at give dig langs kysten af ​​Ca'n Pastilla. Afslappende tur
For en virkelig spansk tur, kan du også gå til tyrefægtning. Disse kampe er holdt i den lille arena og helt uden blod.For en anden tur, kan du også gå til hovedstaden i Mallorca. Palma ligger ti kilometer fra Ca'n Pastilla. Du vil finde charmerende butikker, i denne store by, men du kan også nyde katedralen i La Seu, Bellver Slot eller stranden Badia. Palma er en by med masser at gøre.
El Arenal er fundet, især for børn. Park Aqua City for en dag sjov med dias og bølge pools et must for børnene.
Ca'n Pastilla selvfølgelig også kender mange spisesteder. Alle tres restauranter med terrasse har sin egen karakter. Der vil du finde omfatter snackbarer, pizzeriaer, fisk og skaldyr restauranter, en thailandsk restaurant, grill restaurant, kinesisk restaurant og en fastfood restaurant, hvor du kan nyde en dejlig fed bid.
I barerne kan du finde masser af variation. Der er således 45 søjler er i centrum. Noget for alle, fordi søjlerne er alle forskellige! Skal du for English Pub, kaffe eller en dejlig is på is? Gå fremad, hvad der er nok at finde i Ca'n Pastilla!
Ud over de restauranter og barer, du kan svinge en nat i et af de natklubber eller diskotek barer. Ud over natteliv i Ca'n Pastilla, kan du også besøge El Arenal. Dette sted er også velegnet til en fest!
Ca'n Pastilla er rig på strande. Disse tre strande er grænser for denne smukke by. Alle tre strande løber gradvist og er derfor perfekt til børn. Således er det muligt at tage ud for kysten i Middelhavet. Away en dukkert At slappe af der fra april til oktober liggestole til udlejning. Hvad mere kan man ønske sig?
Den Ca'n Pastilla Stranden er mindre end 1,5 km lange 40 meter bred. Dette gør denne strand til den største strand i Ca'n Pastilla. Denne store sandstrand løber gennem byen El Arenal. Med sådan en stor strand også menes at sikkerheden. Ca'n Pastilla har sin egen Ambulance og daglig overvåget af strand vagter. Ud over dette sikker strand kan du også gå der til atmosfæren. Stranden Ca'n Pastilla har to strandbarer med terrasser.
Cala Estancia beach sandstrand i en lille bugt på 200 meter lang og 8 meter bred. Også denne strand bringer sjovt med det. Der er faktisk også med terrasse tilgængelig på dette Cala Estancia beach bar.
Clot d'en Bernadette strand er en lille sandstrand, 75 meter lang og 7 meter bred er en fin strand for dig og børnene. Den gradvist skrånende havbund, nyd en eftermiddag med svømning.
Ca'n Pastilla er populær. Hvert år De tre smukke strande, butikker, restauranter og aktiviteter gør det tilbage hvert år til en fest. På stranden, i aften, men også gøre dag vandretur eller slentre langs boulevarden.
Gå forbi alle butikker, hvor du kan finde alt. Således Ca'n Pastilla tøjbutikker, supermarkeder, souvenirbutikker, sportsbutikker, bagerier, foto butikker, guldsmede og parfumerier. Ud over disse butikker, kan du også på det centrale torv i frisk frugt og grøntsager, tage på det store marked. Denne frugt-og grøntsagsmarked er en uge at finde i Ca'n Pastilla to gange.
Udover shopping og lounging på stranden kan du også hænge sportsmand. Der er masser af sport og sjove spil at gøre på stranden og i byen. Så du kan spille en omgang tennis, golf, fodbold og volleyball. Eller hvad venskabskampe med dine venner eller børn? Venligst Skåle spille minigolf eller rives på en go-kart.
Flyvningen til Ca'n Pastilla er kun to timer og femten minutter. Ca'n Pastilla er ideelt placeret fire kilometer fra lufthavnen. Så inden for en femten ligger på sandstrandene i Ca'n Pastilla.
Offentlig transport i og omkring Ca'n Pastilla er godt reguleret. For eksempel, bussen omkring syv gange i timen til centrum og andre steder:. Playa de Palma, El Arenal og Palma Andet transportmiddel er turist tog, der to gange i timen går gennem promenaden til Playa de Palma og El Arenal. Dette tog kører fra maj til oktober. Ud over bus og tog, kan du også tage en taxa. Dette vil tage dig til din nøjagtige destination. For sportsentusiaster: Ca'n Pastilla udlejningscykler!