Mallorca

Mallorca ferie - mellem stress og idyl
Støj gør horder af turister, overfyldte strande og feste på "Ballermann strimmel" i El Arenal, typisk for Mallorca?. Der er mennesker, der forestiller sig selv som en Mallorca ferie. Men øen er også en ideel destination for en rolig, afslappende ferie.
Fra stress og jag, der er til stede i gaderne i Palma, er der rolige bugter, rolige strande omgivet af dejlige fyrretræer. For eksempel, se dig en stort set uberørt bjerglandskab i Sierra de Tramuntana. Som det højeste bjerg, kan du endda forcere Puig Major. Desuden Mallorca kender mange maleriske bjerglandsbyer som Port de Sóller, Sa Calobra eller Cala Tuent,
med gastronomiske lækkerier.
Palma de Mallorca er det første sted for mange turister, navnet på lufthavnen. Fordi mange flyvninger take off i retning af Palma de Mallorca, turisten også sikre en korrekt flynummer. Hvis vi har gjort det, kan starte ferien. Flyvningen er kort, og efter ankomsten vi kontrollere i Palma de Mallorca hovedstaden på øen Mallorca, og mange turister også direkte den endelige destination. Men der er så mange flere gode steder, jeg kalder dem i korthed. Cala d'Or, Port de Soller, Valldemossa, Porto Colom, Cala Figuera, Port'Andratx, Deià, er der stadig mange flere.