Smukkeste bil ruter Mallorca

Nedenfor vil jeg beskrive nogle af de fineste drivende ruter på Mallorca.
For eksempel tage ruten langs kystvejen fra Andratx til Soller. Dette drev er et af de fineste i Mallorca, gennem små bjerglandsbyer som Valldemossa og Deià. Den 53 kilometer lange rute, kan du tage i omkring 1,5 timer.


Vi begynder i Andratx og følg vejen langs klipperne med fantastisk udsigt ned til Soller gennem små bjerglandsbyer som Valldemossa og Deià. Vi forlader Andratx på MA-10 nordgående. Forbi små landsbyer på en snoet vej. 6 km bag Andratx vejen klatrer til Coll de Sa Mola Gran (400 meter). Her har du en vidunderlig udsigt over Serra d'es Fortæller Pino, hans højeste er Esclop (926 meter). Efter 13 kilometer vil du nå Mirador synspunkt R. De Roca, en smuk udsigt over det endeløse hav og klipperne, som du har fra restauranten Es Grau. På terrassen lige på den stejle kyst, behageligt ophold, prisen for denne placering er meget rimelige. Ruten går gennem tunnelen Es Grau yderligere. Snart du når den lille landsby Estellencs. Den gamle bydel med sine smalle gader, inviterer dig til en gåtur. Ved indgangen til landsbyen fører en smal gade til den lille fiskerihavn og den lille bugt Cala Estellencs. Estellencs står bag gaden igen smalle og stejle klipper kommer tæt på vejen. Efter 22 km du nå Torre Mirador de Ses Animes. Observationen tårn fra det 15. århundrede er tilgængelig via en lille bro. På den udsigtsplatform, har du en vidunderlig panoramaudsigt.

Efter yderligere 2 km du når landsbyen Banyalbufar. Nær landsbyen er den lille bugt Cala Banyalbufar, svømning. 8 km bag Banyalbufar, forlod en meget smal vej til Port des Canonge, kan du godt tage en pause i en fantastisk indstilling. Den MA-10 når nu hurtigt Valldemossa. Kort før det sted, du kan henvende sig til en meget smal, snoede vej, der fører til Port de Valldemossa. Tilbage på MA-10 kan nås direkte Valldemossa. Byen Frederic Chopin og George Sand. Fra Valldemossa vi fortsætter med at Deia. På kun 10 km lang rute, du stadig kan finde en række attraktioner. Efter 3 km dykning tilbage på den første ejendom ærkehertug Ludwig Salvator Mallorca. Son Moragues Bygningen huser en restaurant med mallorcanske køkken.
Efter 2 km bøjer en smal grusvej til Ermita Trinitat. På grund af en manglende parkering, jeg råde dig ned ad indkørslen med bilen. Ca. 2 km før Deià venstre viser nedstigningen til Son Marroig, engang ejet af Luis Salvador af Habsburg, med smukke haver og en storslået udsigt. I bygningen finder du kunst og billeder af Luis Salvador af Habsburg. Gennem skråninger af Puig de Teix (1062 meter) til at nå kunstnernes landsby Deia. Meget flot er også den en kilometer bag Deia ligger bugt Cala de Deia. Den MA-10 er nu førende i landet til Soller.
Sóller har en bred vej til 5 km Port de Sóller.
I de kommende uger vil jeg beskrive flere naturskønne drivende ruter på Mallorca.