Cala Millor

Cala Millor
Cala Millor ligger på den østlige side af Mallorca til en af ​​de smukkeste bugter på øen. På grund af den enorme hvide sandstrand og det klare vand er dette et behageligt sted at tilbringe din ferie. Den lange boulevard med butikker indbyder til en afslappet spadseretur. Også i det livlige gågade center kan findes. Forskellige butikker, restauranter og nogle barer for aftenunderholdningForestil dig, at du ligger på de hvide strande inden for tre timer, i et af de smukkeste bugter på øen Mallorca. Dette kan i Cala Millor, som ligger øst for Mallorca. Cala Millor med sin 850 meter lange og fyrre meter bred strand bestemt ikke det største sted i Mallorca, men en af ​​de bedste og roligste. De mange caféer, Promenade fuld af butikker, bådture, (vand) sport og vandreture og natur er godt værd en tur. Cala Millor har længe været en favorit blandt vesteuropæiske turister. Hvis du ønsker en rolig ferie, men stadig hyggeligt nok aktiviteter? Så er du på Cala Millor til det rette sted!Cala Millor består hovedsageligt af store sommerhuse med kun et par hundrede fastboende. I løbet af ferien, er det en meget travle.
Cala Millor har en eksotisk strand til to km lange. Hvide strande med klare blå vand er kendetegnende for dette sted. Men når du kommer længere inde i landet, grønne bakker møde dig. Ideel til en tur, og også hvad der er ideel, rejsetiden. Flyvningen ikke overstige to timer og femten minutter. Fra lufthavnen "Palma Saint Joan", er det 59 km til bestemmelsesstedet. Dette er cirka en time og ti minutter.
Offentlig transport i og omkring Cala Millor er meget fleksibel. Busserne kører omkring to eller tre gange i timen. Der er gode forbindelser til steder rundt og større byer, såsom: Palma. Denne by er faktisk et besøg værd. Udover bussen kører også en turist tog rundt. Dette kaldes kun én gang i timen og kører kun fra april til oktober. Og hvis du går glip af bussen: Der er masser af taxier.Cala Millor er hyggeligt med alle restaurant og terrasser. På boulevarden og fortsætte i stedet er som fyrre spisemuligheder, herunder: kinesiske restauranter, pizzeriaer og burger restauranter. Desuden kender Cala Millor stadig omkring 23 bar. Disse også varierer fra pub til tyske søjler. For en nat af feste Cala Millor har en privat diskotek.
Cala Millor er intet mere end en lille og rolig by i et roligt område, men det er bestemt ikke uinteressant. Tværtimod vil det forbløffe dig, hvordan du gør i denne by. Så mange aktiviteter, noget for alle. Du kan nyde den smukke klare vand med en båd eller du kan udforske Cala Millor med en hestevogn tur rundt. Disse er egnet til at få et første indtryk. Af den lille by For at prøve mere kultur, kan du også leje en bil og udforske Cala Millor og de smukke omgivelser.
Der er utallige muligheder for at være sporty. Igen i Hvordan omkring tennis, ridning, minigolf, fodbold, vandcykel, dykning, skøjteløb eller fitness? Men så er der den virkelige sport for kvinder: shopping. I Cala Millor butikker er i overflod på boulevarden eller i den bilfri centrum. Og en pause fra alle de sportslige aktiviteter? Det er meget let på stranden. Der er faktisk lejet fra april til oktober liggestole og parasoller. Den smukke hvide strand har en blid skråning, så perfekt til børnene.
Cala Millor mener fortsat børnene. Som nævnt er der mange sports aktiviteter at gøre, herunder dykning. Dette er endnu en dykkerskole, hvor du og børnene kan. Desuden børnene leger på legepladsen eller på go-kart racing. Deres fremskridt Trampoliner er også, såvel som ponyer, hvor de kan gøre en tur. Safari Park også lade dem åbne deres øjne. Cala Millor ligger ved siden af ​​hans image som en fredelig og fantastisk landsby også en børns paradis.