Soller

Port de Soller
Soller ligger i kommunen af ​​samme navn i det vestlige Mallorca. Byen ligger syd for Port de Soller, sydvest for Fornalutx og nordøst for Deia. Fra Soller man har en flot udsigt over Serra de Tramuntana og Puig Major.Soller er en velstående by med smukke palæer og paladser. Den sognekirke blev bygget i 1912 af arkitekten Juan Rubiói Bellver, en discipel af Gaudi. Denne Sant Bartomeu blev bygget i gotisk stil.
En anden stor attraktion er det naturvidenskabelige museum Museo Balear de manglerne Naturals (på vej til Port de Sóller). I dette museum kan man se fossiler, blandt andre. Museo Balear de manglerne Naturals startede i 1992 åbne for offentligheden. Også Museu Casa de Cultura er fundet. Soller Besøgende kan få en idé om, hvordan livet for indbyggerne i Soller så der før.
Det er muligt at rejse med en traditionel el-tog til Port de Sóller, en af ​​de største attraktioner i Mallorca. Fra Port de Soller skibe afgår til Sa Calobra Nature Park.
 
Port de Soller ligger på vestkysten af ​​Mallorca, i kommunen Soller. Stedet er placeret nord for Deia og Soller og vest for Fornalutx. Port de Soller er primært kendt for elektriske tog, der ankommer her fra Palma de Mallorca og som bringer rejsende gennem Serra de Tramuntana. I centrum af byen og stranden er ofte meget travlt. Her er også boulevarden og finde butikkerne. For dem, der ønsker mere fred og kultur, er der den gamle del af Port de Soller, som er mere på bakken. Man kan også rejse med båd fra byen til andre dele af øen, såsom at gå til øen og National Park Sa Dragonera.
Port de Soller attraktioner omfatter den smukke bugt, og en sort og hvid stribet fyrtårn. Denne "Faro de Punta Grossa 'kan ikke besøges inde, fordi han nu er en militær base.