Palma Nova

Palma Nova strand
Palma Nova: en lille by med op til tre forskellige strande. Denne lille hyggelige by blev skabt af turismen. For halvtreds år siden Palmanova ikke mere end et par huse, hvis beboere levede primært på fiskeri og dyrehold. Imens Palmanova blive et feriested hvor der hvert år mange turister ferie af deres livPalma Nova er en lille by i den sydvestlige del af Mallorca, og er placeret vest for den store by Palma. Byen har kun et par hundrede indbyggere. Når sommeren, byen trives igen helt. Turisterne gør Palmanova derefter fuldstændig i live!Palma Nova er på et andet sted i Mallorca til. Dette sted, kaldet 'Magaluf' er forbundet til Palmanova gennem et centralt område. Dette distrikt består af bygninger og turist hoteller. Både Magaluf og Palma Nova ligger på Costa de Calvia, med mange butikker, barer, restauranter og smukke strande.Når du går mod Palma Nova, du rejser omkring to timer og femten minutter. Palma Nova er omkring 35 kilometer fra lufthavnen "Sankt Joan Palma de Mallorca. Inden for en halv time kan du så i Palma Nova er!Palma Nova har masser af smukke og imponerende seværdigheder. Både du og dine børn vil ikke blive kede for en anden. Udover shopping i alle de små butikker i Palma Nova er i nærliggende Magaluf hver lørdag et loppemarked. Synes du, hvad for at køre mellem den spanske stuff så er det absolut værd at gå. Disse markedssvigt

 
En kilometer uden for Palma Nova er vandland Aqua Park. Med mange vand attraktioner, er dette en stor udflugt for dig og børnene. Unge og gamle kan nyde lækre her, fordi i alle puljer, der er placeret i denne park. Også ejer Aquapark mange dias. I sommeren parken er åben hver dag fra morgen til klokken ti om aftenen seks timer. For en anden vand skue du kan bestille en tur på glas bunden båd. Dette er ikke bare en båd, men en båd med et dæk af glas. Gør det muligt at se hele undersøiske verden. Det glas bunden båd viser dig ikke kun de smukke omgivelser, men det er også i Middelhavet, uden at blive våd. Ud over disse spektakulære krydstogt er der andre bådture, der tager dig til omkringliggende landsbyer til Palma Nova.I Portals Nous, som er omkring 3,5 km fra Palmanova, Marineland. Lies Denne park er magen til Dolphinarium Harderwijk. Klik her for at se delfiner og andre havdyr smadrer imod. En stor udflugt for unge og gamle.Palma Nova har tre strande med klart blåt vand og brusere. Den eneste ulempe, at du er nødt til at se, hvad der er på havbunden. Dette kører ret hurtigt, hvilket giver dig et minut, indtil dine knæ i vandet, og den anden tid til dine skuldre.Palma Nova strand er 452 meter lang og 60 meter bred. Denne strand er afgrænset på hver side af klipper og giver en smuk udsigt. Havbunden er ganske hurtigt, så du skal se. Extra på børnene Desuden er denne strand har en afslappet atmosfære, og du kan stoppe ved snack bar eller cafeteria.Den Son Matias Beach er ligesom Palma Nova strand er en smuk sandstrand. I sandet er også skaller. Den Son Matias Beach er den længste strand i Palmanova, med en længde på 500 meter og 50 meter bred. Mod nord grænser en klippe og i syd, stranden på en stigning. Havbunden er hurtigere er en del af havet aflejret, hvor børnene trygt kan lege og svømme.Den havene strand med skaller støder op til en lille lystbådehavn og promenade. Denne 325 meter lang og 40 meter bred havene strand bringer det sjove med det ved et cafeteria og restaurant med terrasse.Med hurtigt skrånende havbund på alle tre strande, menes det i sikkerhed ved at livreddere og førstehjælp indlæg. Afslappende er meget muligt på disse strande. Parasoller og liggestole er lejet her i overflod!I Palma Nova du kommer til at være et sted at spise på hver tur. Der er fordi der er omkring tres. Og kan også variere igen. Gennem årene bragt mange turister, der besøger Palma Nova, hvilket gør køkkenet også har modtaget. En international karakter I dag kan du derfor nyde kinesisk, italiensk, mexicansk, engelsk, tysk, hollandsk og spansk mad. Selv en croquette sandwich er på menuen!Ud over de tres spisesteder komme der også omkring fyrre barer imod. Dette gælder også alle har en anden karakter. Så du er engelske pubber, caféer, isboder og karaoke barer, hvor du kan se himlens stjerner synge.

For en rigtig fest, kan du gå til en af ​​de natklubber i Palma Nova. Men ønsker du at gå et skridt videre end Magaluf. Her er også flere natklubber og diskoteker barer, herunder den største natklub i Europa! Den består af fem barer, laser shows, et poolbord og meget mere, hvor du kan få! Partiet af dit liv Denne disco er åben hver dag fra 22:00 am til 5:00.Palma Nova er et sted for alle. Med sine charmerende butikker, restauranter, aktiviteter, attraktioner, karaoke barer og smukke strande, det tiltrækker mange turister hvert år.I de varmeste sommermåneder juli og august er det meget travlt i Palma Nova. Efter august folkemængderne trækker sig væk igen. Ønsker ikke at pylre? Du kan også stadig i september eller oktober besøge denne smukke by. I denne måned vil du finde en dejlig vejr vi nemlig ved ca 20 til 25 grader.Med Palma Novas 150 butikker, der fører penge fra din tegnebog. I og omkring centrum er nemlig souvenirbutikker, supermarkeder, smykker butikker, sportsudstyr butikker, tøjbutikker, spiritus butikker og parfumerier. Du vil også finde en anden en gang om ugen et marked i Magaluf. Så nok! Shop lejlighederFor rigtige atleter også se utallige sportsgrene, som du kan øve i Palma Nova. Hvordan omkring at tage et hit på tennisbanen? En bold Eller du kan tilbringe en eftermiddag ridning, skøjteløb, golf eller volleyball på en af ​​de tre smukke strande. Udover sport på fastlandet, er der også masser af sjove vandaktiviteter.For vand er især for dem, der gerne vil lære en dykkerskole. Dykket Blaumari er Son Matias Beach. Her kan du tage dykning lektioner eller leje dykkerudstyr. Det er også muligt at snorkle. Andre sjove vandaktiviteter omfatter vandski, kano, vandcykel eller på løse revner på en bananbåd.