Transport i Mallorca

Transport i Mallorca
OFFENTLIG TRANSPORTI Palma er det nemmest at tage det elke20 minut af dagen i hele byen viser. Turistbus 50 Du kan træde ind og ud, når du ønsker, er billetterne gyldige i 24 timer.http://www.city-sightseeing.com/

Den mest elegante måde at se seværdigheder i Palma er Galera, en åben hestevogn. De dygtige ryttere føre dig gennem en labyrint af små gader, og nu fortælle dig om seværdighederne. De er altid venter på Avenida Antoni Maura og Palau Raial. Priserne er reguleret ved Palma byrådet og vil blive genereret igen. For en times tur gennem byen koster omkring € 40,00Hvis du ankommer med fly til Son Sant Joan internationale lufthavn, er du fem miles fra byen. Der er flere måder at ankomme. Til byens centrum Der er en shuttle-bus der kører hvert 15. minut fra 6:10 til 02:15 på Plaza España tjener byens centrum. Det koster kun € 2 per person. Der er selvfølgelig også taxier i lufthavnen, der er betalende godt over korte afstande.Palma har et offentligt transportsystem, som gennemføres af Empresa Municipal de Transports Urbans de Palma de Mallorca (EMT).For tidsplaner for bus og tog Du kan holde en af ​​følgende hjemmesider:http://tib.caib.es/index.ca.htmhttp://www.autocaresmallorca.comDer er to jernbaner i Mallorca og begge afgår fra stationen på Plaza España. Den første er 27 km lang og går mod nord af Sierra Tramuntlana bjergene til landsbyen Soller. Turister og beboere nyder 90 års denne smukke togtur.http://www.trendesoller.com

 
Andre tog afgår fra Palma til Inca og Manocar og endelige bestemmelsessted Sa Pobla.http://www.consorcidetransports.org/es/web/ctm/16
TAXIhttp://www.easymajorcataxi.com


 
BILUDLEJNING

 
Selv om der er masser af offentlig transport, jeg råde dig til at leje en bil. Dette giver dig en masse mere frihed og som du kan se øen på din egen bekvemmelighed. Book en bil eller i forvejen, fordi efterspørgslen er høj. De berømte udlejere er til stede: Avis, National, Goldcar Europe, Centauro, Optag, Hertz, Sixt, Alamo, Amigo, Europcar etc.Du kan afhente din billeje på Mallorca Lufthavn og forskellige kontorer spredt over hele øen. Køre rundt i Mallorca er ikke noget problem at finde en parkeringsplads i de populære turistmål sommetider (i højsæsonen).
Med bilen sightseeing.En udlejningsbil er et ideelt køretøj, hvis du vil se mere end stranden på dit hotel. Mere Mallorca På øen køre gode veje og under vi har nogle forslag til gode biler ruter.
En af de mest populære ruter på øen løber fra Palma til Valldemossa og Sóller og tilbage til hovedstaden. Fra Palma følg MA-1130 til Valldemossa, derefter langs kystvejen til Sóller MA-10 og MA-11 gennem tilbage til Palma. Besøg den gamle sognekirke i Valldemossa La Cortuja og drev via en snoet vej til havnen (sa Marina). Sóller ligger i et område med masser af frugtplantager, og der er smukke paladser kan ses fra det 18. og 19. århundrede. Det højeste punkt på øen, Puig Major, ligger i nærheden. Sóller mod nordøst note: snoede bjergvej) ligger landsbyen Pollenca. Nærheden, kan du bestige bjerget i Calvari.
Køre din bil på AM-1 mod vest, og du vil komme til Andratx. Dette sted var en bastion mod angreb fra havet pirater. Fra kirkegården i den maleriske distriktet Pantaleu du har en smuk udsigt over Middelhavet. Også i området vil du se flere defensive tårne, som i Banyalbufar. Husk det interessante etnologiske museum Granja d'Esporles at besøge i Esporles.
En meget varieret rute løber mod øst. Du kører din bil på MA-15. Om onsdagen bør du ikke gå glip af det sjove ugentligt i Sineu. Du kan også prøve den bedste lokale køkken i en af ​​de mange restauranter. Hold fra Manacor følg A-15, som er tilsluttet til nordøst. Du vil ankomme i Arta, en smuk by med en masse arkæologiske udgravninger. De fineste stykker er opstaldet i det arkæologiske museum.
Du kan også længere mod øst fra Manacor drev (via MA-4020) for at se. Imponerende grotter Hams (Cuevas dels Hams) Du ikke kun ser fantastiske klippeformationer, men stopper også ved en underjordisk sø, hvor en klassisk koncert er givet.