Cas Català stille alternativ nær Palma

Den stille Cas Català er et stenkast fra den travle hovedstad, Palma de Mallorca og tilbyder en ideel base for en dejlig ferie. Den næste kulturelle nærhed til hovedstaden, Palma byder også forskellige fritidsaktiviteter, også er det bare 20 til 25 minutters kørsel fra lufthavnen.

Cas Català er den grønne forstad til Palma og tilhører kommunen Clavà, den rigeste kommune Mallorca.

Historie Cas Català

Så tidligt som 1920'erne bosatte de første udlændinge sig i den maleriske landsby, herunder mange berømtheder. Grundstenen i nutidig turisme blev lagt. Opførelsen af ​​hoteller begyndte i 1930'erne, men indtil 1960'erne forblev stedet et hemmeligt tip.

Nærheden af ​​Palma forpligter næsten en eller flere dagsture. Fra sightseeing til museer til shopping. Der er selvfølgelig også aftenunderholdning: man kan vælge mellem operaen, forskellige teatre og selvfølgelig mange klubber, diskoteker og barer. En aften gåtur gennem den historiske gamle bydel er også en særlig oplevelse.

Især for familier med børn er et besøg på Marineland værd. Særligt populære er delfinerne, som også kan beundres i nogle shows. I tilfælde af en sjælden regnvejrsdag er akvariet i Palma et alternativ. Den vestlige vandland i Magaluf er også en populær familieattraktion. Det er specialiseret i vandrutschebaner, men tilbyder også en række swimmingpools. Når du er udmattet, kan du hvile på en græsplæne eller besøge en af ​​restauranterne.

I den vestlige del af Cas Català lokker den berømte strand Cala Mayor med meget let og fint sand. Et særligt kendetegn ved denne strand er, at selv lokalbefolkningen kan lide at bruge den. Stranden er også velegnet til familier med børn takket være de let skrånende strand, vandcykler, parasoller, liggestole og de eksisterende offentlige toiletter. De, der ønsker at solbade i fred og er villige til at gøre en opdagelse tur, for at holde dem i Cas Català, de skjulte bugter belønne den opdagelsesrejsende med privatlivets fred og individualitet. De, der søger mere handling, kan leje en quad og udforske baglandet og bjergene bag Cas Català. Selvfølgelig er der forskellige vandsportsfaciliteter i og omkring Cas Català.