Tips til leje af en bil på Mallorca

Book din udlejningsbil online. At søge og bestille en bil online er billigere, lettere og koster mindre tid.
Sammenlign mange leverandører og websteder for at finde den bedste pris. Reserve så tidligt som muligt, fordi jo længere du venter, desto dyrere bliver det. Priserne på Mallorca vil stige, hvis du kommer tættere på den ønskede lejedato. Især i højsæsonen kan det være problematisk at finde en egnet bil.

Læs og læs vilkårene, inden du bestiller en lejebil.
Vilkårene kan variere afhængigt af virksomheden, selvom disse forskelle normalt er små.

Læs kontrakten omhyggeligt.
Tjek og læs kontrakten, når du samler din udlejningsbil. Kontrakten kan variere afhængigt af selskabet, selv om forskellene ofte er små. Hvis der er noget, du ikke forstår i kontrakten, skal du spørge en repræsentant for virksomheden for at få oplysninger, når du henter din bil.

Inkluderes gratis kilometertal?
Normalt er gratis kilometerindhold inkluderet. Men mindre virksomheder kan tilbyde andre generelle vilkår. Læs vilkårene for at sikre, at gratis kørsel er inkluderet i lejeprisen. Hvis der ikke er gratis kilometer, skal du sørge for at have tilstrækkelige kilometer i kontrakten.

Kan mere end én person køre bilen?
Hvis mere end én person kører, skal du angive dette under booking eller ved ankomsten.

Genopfyld bilen helt, før den returneres
Forskellige virksomheder tilbyder forskellige betingelser for benzin. Hvis bilen skal brændes, inden den returneres, skal du gøre det for at undgå yderligere omkostninger for biludlejningsfirmaet.

Tjek bilen på det tidspunkt du henter den op.
Tjek bilen, når den overføres til dig. Sørg for, at eventuelle skader, ridser og pletter optages i kontrakten.

Hvilke omkostninger er inkluderet i lejen?
Lejen omfatter i de fleste tilfælde delvis dækning, ansvarsforsikring, skatter, lufthavnsafgifter, ubegrænset kilometertal og vejhjælp. Bemærk venligst, at de inkluderede omkostninger kan variere afhængigt af biludlejningsfirmaet og destinationen. Udlejningsfirmaet kan også kræve en forskudsbetaling. Tjek lejebetingelserne, når du foretager din reservation.

Hvor kan jeg udleje en lejeforsikring?
Omkostningerne og betingelserne for forsikringen er vist ved reservation.

Hvad dækker lejeforsikringsdækningen?

I de fleste tilfælde dækker pakken fradragsberettigede ekskluderingsforsikringer:
• Leje bil fradragsberettigede
• Uheldsskader på vinduer, dæk, chassis og tag
• Tab eller skader på bilnøglen (e)
• Tab af personlige ejendele.

For mere information og den nøjagtige dækning af omkostningerne henviser jeg dig til vilkårene for refusion af overskydende på bestillingstidspunktet. Bemærk venligst, at biludlejningsfirmaet opkræver dit kreditkort som depositum på trods af din forsikring. Hvis du returnerer køretøjet ubeskadiget, vil depositum straks blive frigivet. Hvis bilen er beskadiget i lejeperioden, holder biludlejningsfirmaet forskud på omkostningerne. Hvis du har tegnet forsikringen, vil du blive refunderet det overskydende beløb, der udbetales af biludlejningsfirmaet. Sørg for, at dit kreditkort er dækket korrekt, når du indsamler køretøjet til forskudsbetaling. Dette depositum eller fradragsberettigede beløb varierer afhængigt af lejebetingelserne, men er nævnt i din reservationsbekræftelse.