Paradis strande og bugter i det nordlige Mallorca

De smukkeste strande i det nordlige Mallorca. På den nordlige kyst af Mallorca er der mange bugter ved siden af ​​hinanden, hvor du kan svømme og slappe af i solen. I nogle af dem kan du også dykke eller endda surfe i gode vejrforhold. Nedenfor vil jeg liste nogle rigtige insider tips.

Cala Bóquer: en strand at slappe af. På halvøen Formentor i det nordlige Mallorca ligger den lille bugt Cala Bóquer med sin 45 meter lange stenstrand. Cala Bóquer er normalt meget stille, fordi det kun kan nås fra Port de Pollença via en sti, der er omkring to kilometer lang.
Platja Formentor: Mallorcas nordligste sandstrand. På den nordligste del af Mallorca, men også på Formentors halvdel, strækker en stribe sand i ca. en kilometer. Stranden i Formentor er kun få meter bred og er omgivet af en fyrreskov og turkisvand. Når du er der, lav en omvej til Cap de Formentor med sine spektakulære klipper.
Cala Figuera: et tip til lavsæsonen. Den tredje drømmestrand på Formentor er Cala Figuera, som ligger mellem Cala Bóquer og Cap de Formentor. De sidste par meter til denne bugt skal du gå til fods, hvilket betyder mindst store grupper af turister fra stranden. Især i højsæsonen tiltrækker den smukke sandstrand flere turister end mange andre strande i det nordlige Mallorca.
Platja des Coll Baix: geder på hvide småsten. Også på Mallorca på nordkysten, på halvøen Victoria, er en smuk, næsten hvid stenstrand. Platja af Coll Baix er meget naturligt og derfor bare meget pænere. På de stejle mure, der omgiver stranden, kan du se lejlighedsvis græsningsgeder. Du ser sjældent turister. Stranden er tilgængelig fra en nærliggende parkeringsplads eller over havet.
Cala Torta: Cala Torta eller S'Aduaia ligger omkring 10 kilometer fra Arta og er den største strand i denne kommune. Denne smukke sandstrand ligger i den nordøstlige del af øen Mallorca, i et område med lave stenrige bjerge, mange palme og fyrretræer. Sandet er meget fint og det turkisfarvede vand er krystalklart. Cala Torta er et fremragende sted for dykning og forankring af både på en sandy overflade på en dybde af fem meter. Cala Torta har en enorm stigning i både lokale besøgende og turister på grund af muligheden for at brune problemfrit. Du skal dog først holde øje med vejrudsigten, før du kører til Cala Torta. Hvis vinden blæser fra nord og nordøst, er det ikke meget behageligt at blive på stranden, eller hvad der er tilbage af det. Du kan nemt nå stranden via en svingende stejl vej.
Cala des Camps: et paradis af sand, fyrretræer og klipper. Også i nærheden af ​​Artà er en afsondret bugt kaldet Cala des Camps. Sandstranden i denne bugt er ca. 170 meter bred og giver således masser af plads til de få svømmere, der går væk der. Det smukke vand, fyrretræer og klipper, der grænser op til stranden, skaber næsten en himmelsk atmosfære!
S'Arenalet des Verger: en uspoleret sandstrand. Stort en sandstrand, vil du også finde nogle klipper på s'Arenalet des Verger i det nordlige Mallorca. På grund af sin beliggenhed midt i et naturreservat er stranden næsten upåvirket. En gangsti fører til Penya Roja, en rød sten og derfra til andre strande.