Palma Mallorca non-stop

Fra Palma, hovedstaden på den solrige ø Mallorca, serveres 130 lufthavne uden stop. Ingen anden lufthavn i Middelhavet besoges så ofte som Palma de Mallorca lufthavn.

I den baleariske hovedstad afgår direkte flyvninger til omkring 130 destinationer, langt de fleste af dem til andre destinationer i Europa og nogle til Afrika og Asien. Nogle charterfly går til Algier i Algeriet, Nador i Marokko og Tel Aviv i Israel.

Den mest fjerntliggende destination fra Palma er Moskva, hvor charterfirmaet Siberia Airlines transporterer turistgrupper til øen i Middelhavet.

Fra Mallorca går de fleste non-stop forbindelser til Tyskland, hvor der er besøgt i alt 25 lufthavne. Kort efter følger Storbritannien med 23 lufthavne. På tredjepladsen af ​​forbindelseslisterlisten har Spanien 22 destinationer. Det efterfølges af Frankrig (11), Polen (7), Italien (6), Sverige (5), Schweiz, Belgien og Danmark (4), Holland, Østrig og Irland (3), Norge (2), og en hver destination i Luxembourg, Portugal, Finland, Litauen, Tjekkiet, Slovakiet, Rumænien og Bulgarien.