Paradis strande og bugter i det sydlige Mallorca

Caló des Serral
Mallorca er bedst kendt som et feriedestination på grund af de sprudlende festligheder. Hvad næsten ingen ved: Der er utallige fantastiske strande over hele øen, hvor du kan nyde solen og slappe af og nogle er rigtige insider tips!
Selvom de store partier på Mallorca hovedsageligt holdes i den sydlige del af øen Mallorca, kan du nyde en masse uberørt natur i nord. Udover varierede vandre- og cykelruter er der også smukke strande og små bugter, der næppe er blevet udviklet som turister. Mange strande i den sydlige del af øen er ægte turist hotspots. Men der er også ukendte strande, som er endnu smukkere!

Men før du går til en af ​​de smukke strande i Mallorca, bør du vide en ting, ofte er der ingen adskillelse mellem tekstil- og nudiststrand, især i de mere afsondrede bugter, vil du altid møde naturister. Så vær forberedt i begge tilfælde, hvis du leder efter et godt sted!

De smukkeste strande i den sydlige del af Mallorca
Som nævnt er den sydlige del af Mallorca meget veludviklet, derfor er det meget travlt på strande i syd og sydøst. Men strande er smukke, men du må kun holde dig travlt.

Es Trenc: Caribien føler på Balearerne. Es Trenc er en af ​​de smukkeste strande på Balearerne, der ligger i det sydlige Mallorca. Stranden er mere end fem kilometer lang, selv om det er meget kendt, kan du altid finde et sted i fred. Denne kendsgerning gør Es Trenc til en af ​​de mest populære nudiststrande på Mallorca. På grund af sin beliggenhed midt i et naturreservat bliver du også spart over udsigten til store hotelkomplekser. Det er ikke for ingenting, at Es Trenc kaldes Mallorca på Mallorca, fordi det hvide sand og turkis farvande faktisk fremkalder en lille karibisk følelse.
Cala Varques: en klatriske bugt med en sandstrand. På østkysten af ​​Mallorca, mellem Porto Cristo og Cales de Mallorca, er der en lille bugt kaldet Cala Varques. Mellem to hoveder falder en fin sandstrand, som kun er omkring 70 meter bred, flad i vandet. Stranden er også velegnet til ikke-svømmere eller familier med børn.
Caló des Serral: den mest romantiske bugt Mallorca. Lidt længere mod syd, også på østkysten af ​​Mallorca, er den lille Caló des Serral bugten. Den lille bugt er et godt tip til romantikere, næsten ingen går tabt på denne afsondrede strand. Adgang til havet er kun seks meter bred og omgivet af lave klipper. Små buske og træer begynder at vokse på bagsiden af ​​stranden.
Portaler Vells: tre bugter tæt sammen. I den sydvestlige del af Mallorca, ca. 20 km fra Palma de Mallorca, ligger tre små bugter ved siden af ​​hinanden ved havet. Der er en restaurant på den sydligste af de tre strande. El Mago, stranden i midten, er en populær nudiststrand, og den nordlige strand passerer ind i den tilstødende havn.