Santa Catalina trendy bydel Palma de Mallorca

Santa Catalina er et af mine foretrukne kvarterer i Palma. Hvad er så specielt med det? Svært at sætte ind i ord! Santa Catalina har landsbyen charmen af ​​en tidligere fiskerby, men det er i dele livlige som en by, især om aftenen, da fejret i barer.

I Santa Catalina finder du specielle, ekstraordinære caféer, individuelle butikker, et utroligt antal sundhedsfødevarebutikker og sundhedsforretninger. Her bor hipsters ved siden af ​​de virkelige mallorcaner, men også de nyankomne svenskere, tyskere og briter ved siden af ​​spanierne. Her finder du en farverig blanding af kulturer, og det afspejles i de omkring 80 restauranter og barer i området. Fokuspunktet er markedshallen, hvor kokkerne i de nærliggende restauranter køber friske grøntsager, frugt, fisk og andre delikatesser.

Santa Catalina er kun blevet meget populær i de sidste 10 år. Tidligere var det et ret forfalsket, lige kriminelt område. Her ville lige bander have været involveret i alle former for kriminelle aktiviteter. De brugte de underjordiske tunneler, som findes overalt i Palma, som et husly. Nu er det sikkert i Santa Catalina, og jeg elsker at gå, drikke kaffe og endda drikke en drink i en bar om aftenen.

De resterende typiske småhuse fra et til to etager vidner om den tidligere lille fiskerby ved havnen. Oprindelsen af ​​den senere Santa Catalina går tilbage til bosættelsen "El Jonquet" i umiddelbar nærhed af havnen. Udover fiskerne bosatte sig også andre håndværkere og møllere. Vinderne af denne tid, vindmøllerne af "El Jonquet" kan næppe overses. Især på lørdag kommer de lokale sammen til at tale i timevis, mens de nyder tapas og et glas for at fejre weekenden. Her kan du også købe typiske produkter fra Mallorca og ikke kun frugt og grøntsager, men også smuk ost, mandler, tørret frugt og oliven. I markedshallen kan du købe lækker brød og slik fra de eksisterende bagerier.

Under din ferie i Mallorca og dit besøg i Palma, skal et besøg i det trendy distrikt Santa Catalina være et must.