Caló des Màrmols hvile og afslapning i det sydøstlige Mallorca

Caló des Màrmols er sandsynligvis guldmedalje for den roligste strand i hele Mallorca. Caló des Màrmols ligger i den sydøstlige del af øen nær byerne Colonia San Jordi, Ses Salines og Santanyi. Caló des Màrmols er en lille strand på 40 meter lang omgivet af høje klipper og minimal vegetation, med kun et par nåletræer og ørkenplanter spredt.

Stranden er sandet med små sten og vandet er næsten gennemsigtigt. Det er så klart og lyseblåt, at det er et godt sted at snorkle. Stranden er hovedsagelig kendt af lokalbefolkningen og nogle turister, for hvem det ikke er nogen hemmelig tip længere. For en strand dag, bringe masser af vand, mad og andre ting, fordi der ikke er nogen restauranter og andre faciliteter til rådighed.

Det er især roligt ved Caló des Màrmols, fordi det er svært at nå. Stranden kan kun nås til fods, fra Cap de Ses Salines skal du gå omkring 5,5 km. Mest populære selvfølgelig med bådsejere, anker i bugten og svømme den sidste bit til stranden. Gåtur fra Cap Ses Salines er ikke svært, men den varme sol gør det svært. Desuden er stien ikke godt markeret, så det er en god idé at få et kort og GPS. Hvis du anker din båd, er den nærmeste havn i Cala Figuera.

Caló des Màrmols betyder svømning, solbadning, snorkling, vandring af stierne gennem de naturlige landskaber omkring denne fredelige strand.

Nær Caló des Màrmols.
Colonia San Jordi er et populært familievenligt feriested i syd. Det strækker sig om en stor bugt og har en smuk promenade med butikker, restauranter og mange vandsportsaktiviteter og aktiviteter. Der er mange hoteller og lejligheder på dette sted, der tjener som en god base for at udforske den sydlige del af øen.

Ses Salines lidt længere væk, er en charmerende landsby med en håndfuld gode restauranter og butikker og en dejlig offentlig legeplads for børn.