Souvenirer Mallorca

Hvilken souvenir kan jeg tage på min ferie på Mallorca? Dette spørgsmål bliver ofte stillet af regelmæssige besøgende til den solrige ø. Nogle gange i begyndelsen af ​​ferien, andre i sidste øjeblik, og mange mennesker i lufthavnen i Palma de Mallorca.

Selvfølgelig må det være noget, der minder dig om den fantastiske ferie i Mallorca. Valget er enorm, kan alle, der allerede har været på Mallorca enig.

Typiske souvenirs fra Mallorca består af keramik, smykker ofte med kunstige perler, blæst glas, håndlavede kurve og selvfølgelig diverse lædervarer og sko, ofte disse til salg på hvert gadehjørne. Hertil kommer, at mange kulinariske lækkerier herunder: Turrón (nougat), Ensaimadas (søde brød), krydrede chorizo ​​(lufttørret krydret pølse), sobrassada (svinekød pølse) eller Jamón Serrano (spansk skinke). Disse delikatesser kan også købes på Mallorca lufthavn.

Mallorca har meget mere at byde på end disse berømte specialiteter.
De fleste af de produkter, du kan købe på Mallorca, er lavet på øen. Ofte kan du besøge produktionsstederne og observere produktionen af ​​produkterne. Her kan du normalt købe kvalitetsvarer og ikke som normalt i mange ferieområder billige varer fra Fjernøsten. Denne kvalitet er selvfølgelig sin pris, men det er derfor en sand souvenir på øen.

Et af disse planter er Orquidea Mallorca perlefabrik i Montuïri. Her kan du se produktionen af ​​kunstperlerne for at tage en anden tur til oliventræfabrikken i Manacor. Her finder du et marked, samt et værksted, hvor du kan se over håndværkernes skulder.
Populære turistattraktioner inkluderer Gordiola glasværk (Algaida) menestralia (Campanet) og Lafiore (i S'Esgleieta), her kan du beundre kunsten at glassblowing og selvfølgelig købe en flot souvenir. Yderligere eksklusive gaver er lavet af keramik, du kan bruge dem til at lave mad, til at servere drikkevarer eller olie. Hvis du vil tage en keramisk statue, skal du gå til Marratxí, en forstad til Palma.

Hvis du derefter stadig har plads i kufferten, kan du bringe håndlavede syltetøj, den berømte mallorcanske honning, olivenolie, vin og ost sorter fra Mallorca.