Markeder på Mallorca 2018

Sol, hav, strand, kultur, natur og udflugt er naturligvis nogle, der passer rigtig godt ind på Mallorca, men med mange turister er de forskellige markeder på øen Mallorca også en velkommen ændring. På Mallorca er markedet betragtes som det bedste sted at møde lokale specialiteter og blande sig med befolkningen. Mallorca har mange markeder, herunder jeg vil give et resumé af de fire vigtigste.Marked Santanyi: Midt i et imponerende landskab ligger Santanyis ugentlige marked hver onsdag og lørdag hele året rundt. Bortset fra på helligdage er markedet åbent hver onsdag og lørdag fra kl. 08.00 til 12.00. Til gourmeter og kulinariske opdagelsesrejsende er Santanyis marked det rette sted. Hvis du vil shoppe for at slappe af på markedet, råder jeg dig til at komme tidligt. Fra Palma kan du nå Santanyi MA 19 på cirka 45 minutter.
Marked i Arta: Hver uge, tirsdag, vil markedet blive afholdt i den smukke by Arta indtil kl. 13.30. Krammerne er omgivet af Plaça del Conquerodor. For eksempel tilbydes håndlavet mode fra fjernt Afrika, designerstykker af mallorcanske kunstnere, typiske ø-souvenirs som solskærme og kurve og duftende urter og te. Naturligvis er det klassiske sortiment af frugt og grøntsager fra regionen. Artá ligger i det fjerne østre af Mallorca. Med bil via MA-15 skal du bruge ca. 50 minutter til at broere afstanden mellem Palma og Arta. Du kan også tage bus 411 fra Estació Intermodal mod Cala Ratjada. Du er så ca. 1 1/2 time på vej.
Marked i Alcudia: Dette marked i Alcudia tilhører den største. Det ugentlige marked strækker sig over en stor del af den gamle by. Mange boder ligger langs de historiske bymure og giver de besøgende et første indtryk af de imponerende bygninger i den antikke romerske by. Markedsdage er tirsdag og søndag fra kl. 08.30 til 13.30. Grøntsager, frugt, sko, tøj, lædervarer, sengetøj og smykker og nogle afrikanske produkter vises. Via MA-13 ​​kommer du til Alcudia fra Palma på cirka 40 minutter.
Markeder i Palma: Langt det største marked i Palma de Mallorca er Mercat Olivar, der ligger i det nordlige centrum mellem kernekraften i Juan March og Estació Intermodal busstoppested. Den besøgende venter en stor deli hall, hvor sødevarer sælges fra hele verden. Markedet specialitet, men er det omfattende udvalg af fisk og skaldyr. Santa Catalina er et andet marked i Palma, markedet kan findes mellem Placa Progreso og Via Argentina og anses for at være den smukkeste af de tre markeder i hovedstaden. Der tilbydes internationale specialiteter, grøntsager, frugt samt et bredt udvalg af vine. Pere Garau er Palmas tredje markedshal. Pere Garau-markedet er kendt for sine særdeles lave priser, det ligger på Plaça Pere Garau i den nordøstlige del af den gamle bydel.
Andre markeder er i Andratx onsdag fra kl. 08.00 til 14.00, Calvia mandag kl. 08.00 til 13.00, Sineu på onsdag, forsøger at være til stede inden kl. 11.00, da bussen ankommer Med turister, Inca på torsdag, Consell Flea Market om søndagen mellem kl. 07.00 og 14.00 og Sa Pobla søndag morgen.