2018 for første gang igen færgetjeneste Mallorca-Toulon

Foruden Korsika, Sardinien og Elba, planlægger Corsica Sardinia Ferries også at operere Mallorca den 21. april 2018. To gange om ugen vil rederiet operere forbindelsen Toulon-Alcúdia i den nordvestlige del af Mallorca. Feriegæster fra det kommende forår vil således have mulighed for at udforske øen med eget køretøj, uanset om det er bil, motorcykel eller camper uden at skulle rejse gennem Barcelona. For omkring 15 år siden havde der allerede været en færge mellem Mallorca og den sydlige havneby Sète.

Toulon er den nærmeste havn for rejsende fra Centraleuropa for at komme til Palma via Alcúdia. Afgang til Mallorca er om aftenen, således at f.eks. Havnen i Toulon kan nås uden afbrydelse fra Tyskland. Turen varer elleve timer, start er kl 20, ankomst kl. 7.00. Rejsen i den anden retning finder sted i løbet af dagen og tager kun ni timer. Siden åbningen af ​​Toulon-Korsika / Sardinien har Toulon allerede haft en stigende popularitet blandt passagerer i tysktalende lande.

Med den nye destination Mallorca øger Corsica Sardinia Ferries sit netværk i Middelhavet ved et andet attraktivt tilbud. Den nye linje, som serveres af de hurtige Megaexpress-færger, er muliggjort takket være den højeste kapacitet af det nyeste medlem af flåden, "Pascal Lota": 2200 passagerer og 700 køretøjer vil være på den nye service.

Rejseplaner til Mallorca kan allerede bookes fra 10. oktober 2017.