Sa Calobra vandreture paradis på Mallorca

Sa Calobra er en lille landsby på øen Mallorca. Det hører til kommunen for Escorca. Landsbyen ligger 47 km nord for Palma på bugten af ​​Sa Calobra i Serra de Tramuntana region.
Bugten og landsbyen Sa Calobra er kun tilgængelige på to måder, gennem den snoede vej eller med skib over havet. du bygge bro over vejen ca 800 meter til 14 km. Fra anklagebænken fører en vandresti i fem minutter til den berømte kløft.

På nogle dage landsbyen bliver besøgt af op til 34.000 turister. De normalt kommer med bus til Sa Calobra. Den lille strand har en længde på 50 meter og en bredde på 20 meter. Det er meget stenet og har masser af skyggefulde steder. I højsæsonen kan du finde mange svømmere. Svømning er ikke uden risiko i stærke vestenvind opstår farlige bølger, derudover jorden er meget stenet. Desværre stranden er ikke løbende overvåges af livreddere. I nærheden af ​​bugten er nogle barer, hvor mange besøgende har en drink og bare slappe af.

Ved vejen er der en daglig busforbindelse mellem Alcudia og Sa Calobra, også sejler dagligt til Cala Tuent. Fra Palma til Soller og derefter den historiske sporvogn til Port de Soller. Kun et par meter væk fra endestation i havnen er flere virksomheder, hvor du kan bestille udflugter til Sa Calobra, Cala Tuent, Torrent de Pareis og s'Entreforc.

Klostret Lluczteres tilbyder særlige indkvartering for vandrere i klosteret. Det er smukt beliggende på kanten af ​​en bred åben dal. Omkring klosteret er der masser af restauranter, butikker og andre faciliteter, der gør det nemt at holde sig inden for budgettet. Særligt interessant er gården af ​​klostret og basilika-lignende, rigt dekorerede kirke. På første sal af klosteret er et lille museum opstaldet. Sa Calobra har meget at tilbyde turister, selv om den offentlige transport ikke er optimal, kan du stadig lave forskellige udflugter. I højsæsonen er meget travlt i Sa Calobra, og det er bestemt ikke så roligt som du ville forvente fra sådan et lille sted. Unge vil du finde færre i landsbyen, fordi den virkelige natteliv mangler, derfor kan du sove på ferie i Sa Calobra.