S'Horta Mallorca mandel blomstre og golf

I det indre af øen Mallorca ligger 6 km fra Cala d'Or og 7 km fra Porto Colom, i den sydøstlige del af Mallorca, den lille idyllisk sted S'Horta. Det hører til kommunen Felanitx. Det Migjorn området er præget af flade jord, lidt længere sydpå stiger til 500 meter over havets overflade. S'Horta bor omkring 1000 mennesker.

I centrum er der små supermarkeder, en café, en bager, en bank og en kirke kaldet Iglesia Sant Isidre. Faciliteterne er ganske omfattende for en lille by. I løbet af tiden i centrum bungalows og komfortable lejligheder bygget. Du vil nemt finde en bolig midt i den smukke natur, som indbyder til cykling og gang.

Berømte badebyer såsom Cala Ferrera (4.4 km) og Cala D'or (6 km), hvor du kan opleve er vidunderlige strand dage nærheden.
Hver lørdag er der et ugentligt marked i centrum af byen, her især frugt og grønt fra område til salg.
3,5 km væk finder du Vall d'Or golfbane i 1986. Kurset blev udvidet og åbningen af ​​den nye 9-hullers golfbane fandt sted du kan øve din hobby i 1993. I en smuk natur. Klubhuset har en pool og en god restaurant.

The Nature Park Parc Natural de Mondragó med bugten Cala Mondrago kan nås med bil (13,5 km). Her finder du en lang række plantearter, herunder orkideer, fyr og egeskove. Der er områder, der anvendes til landbrugsformål (korn), er der også vokse figner, mandel træer. Mange krybdyr, herunder flere arter af slanger, øgler, skildpadder og frøer, men også iberiske harer, fyr Martens, væsler og mange andre dyr lever i parken.

Omkring S 'Horta mandeltræerne blomstrer under mandel blomstre fra slutningen af ​​december til midten af ​​februar. Mandeltræer flor er en speciel naturoplevelse ikke at gå glip af.