Porreres Mallorca idyllisk, rolig og fredfyldt

Den lille stille by Porreres er en smule isoleret fra hovedvejen Palma - Manacor, i regionen Pla de Mallorca. Porreres lever sådan en lidt mindre end 6.000 indbyggere. Navnet på byen kommer fra Knight Guillem de Porrera, som var meget involveret i det område smilende som blev gennemført på tidspunktet for erobring af Mallorca.

De vigtigste indtægtskilder i Porreres er vinen, men også handel med abrikoser. Sognekirken bygget i det 17. århundrede Senyora den Consolació bestemmer ansigtet af landsbyen. På grund af størrelsen og vinduet rosetter af 1798 hun er også beskrevet som katedralen i den landlige Mallorca. Kirken er omgivet af høje modne palmer. Inde i kirken er ved siden af ​​alteret, smukke fliser og beundre billeder. Ved siden af ​​indgangen til kirken er et mindesmærke for Opispo Pedro Juan Campins Barcelo Mallorca, biskop af Mallorca i perioden 1898-1915. Herfra kan du besøge den 4 km væk Santuarie Monti Sion, som tilbyder en storslået udsigt over øen.

Den Santuari de Monti Sion ligger syd for Porreres i et berg.Voor klosteret er en parkeringsplads. Gennem en trappe for at nå gården af ​​klosteret. I året 1551 blev åbnet en religiøs skole for håbefulde præster, men lukkede igen i de tidlige år af det 19. århundrede. Derudover kan du besøge forskellige museer i området. Ud over de forskellige værker af Cándido Ballester og Dionis Benassar er også to originale malerier af Salvador Dali udstilling på museet til huse på rådhuset i Porreres.

Harley Davidson entusiaster kan hoved til Harley Finca Mallorca Porreres. Den rustikke kompleks er 40.000 kvadratmeter og er designet til små grupper op til 15 personer og 15 motorer. Hele finca, hovedhuset og værelserne er alle i Harley stil. Der er en morgenbuffet BBQ ved solnedgang, fadøl og meget mere. Der kan endda være lejede motorcykler. Adressen på Finca: Batería Zona Pass, Bustia Nr. 14, 07260 Porreres.

Den travle ugentlige marked afholdes på tirsdage. Udover masser af frugt og grøntsager fra regionen er også traditionelle kunsthåndværk, tøj og sko til salg. De boder er sat op fra det centrale torv i de maleriske gader, forbi barer.
Ud over de traditionelle folkefester, afholdt en stor by festival Fira Tardor i efteråret.