Lufthavn overfører Mallorca til Hotel 2017

Fra maj 2017 til oktober 2017 kan du sandsynligvis som det allerede er bussen fra lufthavnen Mallorca, Palma og Playa de Palma, men også til Cala d'Or Porto Petro, Cala Millor Can Picafort og Playa de Muro Port d ' Alcúdia, Palmanova-Magaluf og Santa Ponsa.

Dette tilsagn fra regeringen for Baleariske forårsagede forskellige reaktioner. Taxachaufførerne er næsten ved barriacades. De ser en udvidelse af bussen som en stor konkurrence. De biludlejningsselskaber, er glade for, at rejsende kan gå til hotellet direkte med bus. Formanden for hotellet accociatie ser projektet som en historisk forslag.

Indtil maj 2017 men vil du har brug for ved ankomsten til lufthavnen stadig bruge en taxa eller en privat bus transfer. Hvis du har reserveret en flyvning og et hotel med en rejsearrangør, træner for denne tur venter naturligt til dig og bringe dig til dit hotel.

I dag 2017/09/02 er de første detaljer om de nye busruter offentliggjort. Linien fra Palma lufthavn til den østlige del af Mallorca Cala Bona vil have som et slutpunkt. Det første stop af denne linje er Manacor, så vil stoppe i Porto Cristo, S'Illot, Sa Coma og Cala Millor. Den første bus afgår kl 07:00 om morgenen fra terminalen, den sidste nat på 22:00 (14x per dag).

En anden linje forbinder lufthavnen til den nordlige del af Mallorca og har endepunkt Can Picafort. Undervejs bussen stopper i Inca, Alcudia og Muro. Den første bus afgår kl 08:00 og den sidste på 23:15.

I dag 25-04-2017 annonceres følgende detaljer. Fra maj 3 kan du tage A11 bus fra lufthavnen til Magaluf og Paguera og A32 bus, ride fra lufthavnen til Alcudia, Playa de Muro og Can Picafort. Fra 1. juni vil bringe bussen A42, tager dig til Cala Bona og Cala Millor. Den 15. juni bus A51 fra Cala d'Or til Arenal Llucmajor til lufthavnen og vende tilbage igen. Billetpriser spænder fra 5 til 12 euro, afhængigt af destinationen.