Muro verden står stille på Mallorca

Muro er beliggende i den nordlige del af den spanske ø Mallorca. Kommunen har 6.700 indbyggere, hvoraf omkring 14 procent udlændinge. Den vigtigste landsby af kommunen Muro har det samme navn.

Muro ligger 10 kilometer inde i landet fra bugten Alcudia, nær Port d'Alcudia. Stedet Muro, blev grundlagt som en løsning af romerne. I denne periode stod her godset Alzebeli. Muro bybilledet er domineret af kirken Sant Joun Batista, som blev bygget i det 16. århundrede. Med sin firkantede tårn, den gotiske bygning ser meget arabisk. Tårnet er forbundet med en smal bro med kirken. Meget flot er den farverige steg vinduet på den vestlige side af tårnet. En anden kirke i Muro er klostret Santa Anna. Santa Anna blev tidligere brugt som scene for kampe mellem tyre og kamphunde. Tyrefægtning stadig foregår i Muro.

En anden seværdighed i Muro er den etnologiske museum af øen Mallorca, som er beliggende i den nordlige del af øen. Museet har til huse i et tidligere palæ, og giver et fascinerende indblik i historien af ​​øen. Museet er opdelt i to dele. I stueetagen, foruden kostumer og tekstiler ses hovedsageligt møbler og udstyr fra det sidste århundrede. For eksempel, et soveværelse med smukke vugger, et fuldt udstyret køkken og en stor stue. Du vil også finde en interessant samling af vægte og vægte her og endda et apotek etablering. På gulvet i den anden del af det etnologiske museum, finder man et stort rum, med udstyr fra landbrug og håndværk. For eksempel, møllesten, kværne og kurvefletning.

Langt fra turist skarer i Muro synes at stå stille i verden. Under en udflugt, vil du få at vide sandsynligheden Mallorca fra en anden vinkel. Den længste strand på øen Mallorca ligger på bugten Alcudia, kun 5 km fra Muro.