Campanet drypstenshuler på Mallorca

Campanet på øen Mallorca er domineret af gamle palæer og huse med en typisk landlig arkitektur, men det vigtigste er naturligvis hulerne.

Huset Massana ligger på Placa Major 7 er meget interessant at besøge. Ejendommen har selv to renæssance vinduer. En anden attraktion er huset Llorenc Riber I Campins i gaden Calle Major 27, tidligere boede her den berømte forfatter og humanist. Fødestedet for forfatter og journalist Miquel dels Sants Oliver fundet på Calle de Miquel dels Sants Oliver 14.

Atmosfæren i landsbyen, med 2.500 indbyggere, rolige og originale. Du vil finde de lokale i de maleriske gader tirsdag på markedet, eller om aftenen i den typiske natteliv. For bønner går til landsbyboerne i sognekirken Sant Miquel i centrum af landsbyen. Kirken er blandt de ældste af øen Mallorca. Stammer fra det 18. århundrede og indeholder værdifulde kunstværker fra det 16. århundrede. Facaden har en roset.
Capella Sant Miquel blev bygget i 1248 i begyndelsen af ​​gotisk stil og har et solur, der skinner på tværs af landsbyen torv. Den helligdom i kapellet indeholder en statue af St. Michael fra det 16. århundrede, herunder Capella Sant Miquel er en visning i centrum af Campanet.

Hulerne i Campanet ligger tre kilometer, de blev opdaget i 1945 og indeholder flere små underjordiske søer. Selv om disse kalksten huler er ikke særlig kendt og mindre, de er absolut et besøg værd, hvis blot fordi du ikke vil blive oversvømmet af horder af turister. Hulerne er udpeget som Cuevas de Campanet, men også som huler i så efter Pacs.

Den lille bugt Platja del Muro, 18 km fra Campanet indbyder til et stop for svømning, dykning og leje en båd.

Campanet kan nås via MA - 13 fra Palma nord til Alcudia (afkørsel 37 fører til hulerne) Når i Inca dig efter 11 kilometer i Campanet.