Golf Son Servera, Mallorca

Son Servera er en landsby med omkring 4900 indbyggere ligger i den østlige del af Mallorca, i nærheden af ​​Cala Millor kystbyer (6 km), Cala Bona (3,5 km) og Sa Coma (6,5 km).

 Son Servera ligger i Llevant region. Kommunen omfatter også landsbyerne Cala Bona, Cala Millor, Costa dels Pins, Port Nou, Port Verd og Port Vell. Landsbyen Son Servera ligger på et højt bjerg Puig de sa Fon, ideel til lange gåture. Cykelentusiaster kan også nyde synet og den oprindelige natur.

Kirken i Son Servera blev bygget i 1622. Den sognekirke Sant Joan Bautista blev opkaldt efter den skytshelgen sted kaldet Johannes Døberen. I 1913, indvielsen af ​​kirken fandt sted, som ligger på Plaça de Sant Joan.
Den neo-gotiske kirke Esglesia Nova tjener nu som en open-air scene for kulturelle arrangementer.
På Placa Abeuradeor Der er en hyrde med en vandkande, mindes pest epidemi i 1820. I det år døde i 1040 indbyggere, næsten 60% af den daværende befolkning. Siden 1820 er 1. februar dagen isolationen blev løftet en dag.


Son Servera er en ideel destination, hvis du kan lide golf.
Son Servera er der gode betingelser for golfspillere, midt i den smukke natur og også forskellige wellness-tilbud.
Golfklubben, Golf Son Servera er den anden ældste i Mallorca og blev etableret i 1967. Den 18-hullers golfbane er omgivet af fyrretræer-dækkede bjerge og søer, med udsigt over bugten Levante. Golfbanen tilbyder udfordringer for både begyndere og erfarne golfspillere.
I klubhuset restaurant, kan du genvinde din styrke efter en anstrengende dag.

Pula Golf Club blev grundlagt i 1995. I årene 2004 og 2006 blev banen redesignet (par 72, 6246 m), det giver internationale og professionelle golfspillere gode betingelser. The Golf Academy ledes af Jaime Artiach på tysk, engelsk, fransk eller spansk, der er et hotel på stedet.

Hver fredag ​​er der et marked i centrum af landsbyen. Omkring 200 boder tilbyder lækker frisk frugt og grøntsager til salg.