Calonge opleve noget særligt på Mallorca

I den sydøstlige del, kun 4,5 km fra Cala d'Or og 7 km fra Porto Colom, er den lille by Calonge.
Den lille bygd med nogle 900 indbyggere tilhører kommunen Santanyi, hvor de steder S'Alqueria Blanca, Cala Santanyi det Llombards, Cala Llombards, Son Moja, Cala Figuera, Porto Petro, Cala d'Or og Cap d ' es Moro dækket.

I den lille stille landsby vil du finde nogen turist, der kommer til en livlig ferie til Mallorca. Denne turist går direkte til Cala d'Or, ignorere Calonge. Calonge er en typisk rejsemål for individuelle turister. Landsbyen har nogle interessante gamle skatte og steder. Hertil kommer, hyggelige gader, butikker og en særlig restaurant, der serverer italienske og asiatiske retter, der drives af den thailandske Janya Mazzucato og hendes italienske mand Remo. I højsæsonen bør du helt sikkert reservere bord i forvejen.

I Calicant (Calle de Isaac Albéniz, 10), kan du købe original og usædvanlig møbler og pyntegenstande. Den butiksareal er helt fyldt med små stykker af møbler, boligudstyr, duge og service, men også mange små dekorative elementer, uanset om du leder efter noget til dit køkken, stue, spisestue eller badeværelse, alle sikker på at finde en særligt tilbehør til hjemmet .

Feriehusene i Calonge er centralt beliggende og dels udstyret med en swimmingpool. Regionen er meget velegnet til gang og cykling. Den lokale kirke Iglesia de Sant Miquel, bygget i det 20. århundrede og er beliggende på hovedgaden i Calonge. Bygningen blev bygget efter planer af den tidligere præst Antoni Maria Alcocer. I 1909 blev kirken indviet af biskop Campins.

En for Mallorca typiske udendørs marked med en bred vifte af frugt og grøntsager holdes hver torsdag i centrum.
De smukke strande i nærheden Calonge finder du i Cala Mondrago (12 km), S`Amarador (12 km), Cala Santanyi (14 km) og Cala Llombards (15 km).