Torrenova en behagelig udvej på Mallorca

Torrenova, Mallorca er en fantastisk destination for familier, beliggende på en stille bjergskråning med udsigt over funklende blå Middelhav, med alle handlingen fra nattelivet i Magaluf inden for gåafstand.

Torrenova er en lille kystby, som næsten problemfrit med naboerne Palma Nova og Magaluf.
Torrenova ligger på forbjerget af en halvø i den sydvestlige del af Mallorca og er roligere end de to andre resorts. Torrenova er et paradis for familier og dem, der foretrækker at bo i et roligt sted, men stadig en indsats for at være i stand til at finde hjørnet.
De ovennævnte resorts er næsten helt smeltet sammen, så du kan nemt gå fra et sted til et andet.
Denne dejlige sted hver sommer tiltrækker et stort antal besøgende, hvoraf mange vender tilbage trofast år efter år, i sikker forvisning om, at de vil have den perfekte familieferie, i et venligt og sikkert miljø med en fantastisk atmosfære.
Torrenova er populær blandt britiske turister, men også for at bo og arbejde. Dens placering på halvøen gør det til en sol fælde, med den herlige sandstrand Son Matias.

Stranden har alle de faciliteter man kan forvente, selvfølgelig er der liggestole og parsols til leje, er der sikkerhed og førstehjælp forudsat. Du kan aktivt deltage i forskellige vandsportsaktiviteter såsom jetskiiing, snorkling og dykning.

Torrenova har mange faciliteter: barer, restauranter og butikker langs den attraktive kyst. Restauranterne serverer også typisk engelsk og britisk køkken, som også favorit øl fra Storbritannien og Irland på kortet. Friske lokale mad, fisk og skaldyr retter er også på menuen. I sportsbarer, diverse live events, herunder fodboldkampe vist.
Torrenova er populært blandt britiske ex-pats og turister, og er et andet hjem for britiske besøgende, med de britiske menuer, pubber og tv-programmer.
Der er masser af souvenirbutikker, butikker, hvor du kan købe tøj og badetøj.
Du kan besøge markedet på torsdage og lørdage for flere gode tilbud og lokale råvarer.
Biler, motorcykler og knallerter kan lejes for at udforske området.

Torrenova er en god base for sjov familieferier tæt på vand parker, go-kart og golfbaner, med masser af underholdning og gummibåde til børn.

Torrenova ligger cirka 15 km fra Palma lufthavn, overførsel fra lufthavnen er normalt omkring 20-30 minutter.