Son Baulo hvid sandstrand nær Can Picafort på Mallorca

Stranden i Son Baulo er et godt alternativ til de overfyldte strande i tilstødende Can Picafort. Den hvide sandstrand San Baulo er overfyldt, men det har formået at bevare sin karakter og giver dem mere klasse end den større og mere berømte nabo.

Son Baulo er en kort gåtur fra den sydlige spids af Can Picafort i den nordlige del af Mallorca, er den nyeste del af den større by.
Stranden er let at finde, hvis du følge skiltene til Can Picafort følger, der er rigelig parkering. Denne strand er værd en dagstur. Hvis du ønsker at bo i Son Baulo, kan du også bruge bus nummer 2, hvilket sikrer en god forbindelse mellem Puerto Alcudia, Puerto Alcudia og Pollenca. Du har således god adgang til nogle af de andre steder på den nordlige kyst af Mallorca.

Playa de Son Baulo er en smuk strand med turkisblåt vand og en fantastisk udsigt over det bjergrige Cap Ferrutx i det fjerne. Stranden er omkring 200 meter lang og strandstole til rådighed og selvfølgelig kan du ikke overse klitterne. På siderne kan du helt snorkle. En naturlig sandbanke sikre, at du nemt kan løbe ud i havet.
Livreddere, brusere og toiletter og en førstehjælp indlæg er til stede. Handicappede kan i deres kørestole gennem en træ gangbro nå stranden.

Sandet er fint, blødt og hvidt, nogle strandbarer give drinks og snacks. Byen har supermarkeder, apoteker og souvenirbutikker, barer og restauranter og et håndværk marked i aften.

De eksisterende hoteller er generelt højere kvalitet end i andre dele af byen.
Den store 3-stjernede Hotel Son Baulo, som grænser op til stranden har sin egen restaurant, swimmingpool og adgang til stranden.