Weekend getaway Palma

Hvis du har en weekend væk med pigerne, er Palma et fremragende valg. Palma er en afslappet, men en levende by, perfekt til en weekend, lang weekend eller en uge væk for veninder, venner eller kærester.

Med sit pulserende Middelhavet atmosfære, Palma har en række caféer og barer med terrasser, hvor du kan smage atmosfæren. Til middag kan du vælge fra simple livlige tapasbarer, fine seafood restauranter og endda Michelin stjerne restauranter.
Der er butikker massevis til alle fra uafhængige butikker, stilfulde spanske mærker (såsom Zara, Mango og Massimo Dutti) til glamour designer butikker. Du kan nyde alt dette, mens omgivet af elegante arkitektur, smukke historiske steder og lokkende kyst.

Palma har mange områder, gader, restauranter og cafeer til at udforske, under jeg give dig nogle ideer til, hvad man skal gøre i løbet af en kort pause i Palma. Bo i den gamle bydel i Palma, så du kan tage foden.
Hvad er en god måde at starte din rejse i den afslappede Palma, tage en aften drink på den smukt torv kaldet Plaza de la Llotja. Rundt om hjørnet, du har brug for lækre tapas, til værtshuset La Boveda (forbehold påkrævet, da det er et travlt sted). Overbelast ikke tapas er stor. Nyd blæksprutte, chorizo ​​og et udvalg af lokale og franske oste. Hvis du foretrækker fisk og skaldyr gå til naboen, restauranten Caballito de Mar

Start den næste dag at udforske den gamle bydel. Gå en tur i gaderne fyldt med butikker, art nouveau arkitektur og travle caféer. Gå gennem Avingida Jaime III, en af ​​de mest elegante gader i Palma, så du kogt Paseo de Born og Calle Unio.

Må ikke stoppe til frokost eller en drink på Placa Major pladsen, men i stedet gå langs kæmpe indendørs marked og restauranter på Mercat Olivar, hvor der tilbydes frisk fisk, frugt og grøntsager til salg. Der er masser af madboder at prøve noget velsmagende, ofte lokalt til frokost. Hvis du er på udkig efter en mere sofistikeret frokost på dette område, stopper ved blot Fosh på Hotel Convent de la Missio,

Fortsæt din rute gennem Ramblas, forbi boder, der sælger blomster. Gå en tur sydpå tilbage til Placa Weyer og stop for lækker is på Amorino, hvor is dannes i blomster og smag Dulce de Leche er virkelig super lækker. Tag en spadseretur gennem de rolige haver og springvand ved siden af ​​Avenida D'Antoni Maura, mens du kan beundre domkirken på din venstre.
Hvis du har nogen energi tilbage, kan du i dag besøge katedralen, ellers du holdt det til i morgen. I slutningen af ​​haven er der ofte en lille samling af lokale håndværk boder.
Efter en intens dag, skjult havet cafe Varadero, med dejlig udsigt over havet og katedralen et ideelt sted at slappe af.
For en aften med lokale gå til Placa Drassana. En elegant sted at starte er restauranten Sadrassana. For en aperitif, slappe af på de komfortable sofaer og stole i den elegante indendørs gårdhave. Denne restaurant har til huse i en smuk, nyrenoveret stort hus, også tjekke de kunstgallerier på øverste etage.

Et godt sted for en sen nat drink er Es Baluard. Den stilfulde udendørs bar, restaurant og terrasse med udsigt over twinkly lys i Palma-bugten.

Selvfølgelig kan jeg give dig flere råd på andendagen, men måske du vil med dine veninder, venner eller elskede selv at udforske Palma.