Cala Varques strand Porto Cristo Mallorca

Cala Varques (også kendt som Cala Barques) er en rolig og uberørt strand omkring 12 km syd for Porto Cristo på østkysten af ​​Mallorca.

Cala Varques er en strand som postkort. Stranden er omkring 90 meter lang og 60 meter bred. Stranden er helt isoleret fra havet, du kan nå godt. Med bil du nødt til at tage vejen fra Porto Colom til Porto Cristo, og hvis du har bestået exit at dreje til højre Manocar til Cala Falco. Parker bilen ved gaten til højre. Følg stien, der vil bringe dig til stranden på cirka 15 minutter.

Cala Varques er et af de roligste strande på østkysten, fordi det er så isoleret. Great for uafhængige rejsende, men ikke så godt for familier. Mad og drikke, du skal tage og paraplyer eller stole er ikke givet.

Havet med smukke dybe turkis farve i kontrast mod den hvide surf og gyldne sand.
I den sydlige del af stranden er lave klipper og interessante klippeformationer gerne udforske. Fortsæt stien og du kommer til en lille strand, som er særligt populære med nudister.

I forhold til de resorts på østkysten, vil du føle her i ørkenen. De omkringliggende klipper og klippefyldte bugter er populære hos klatrere.