Cala San Vicente traditionelle fiskerby på Mallorca

Cala San Vicente er en traditionel fiskerby, har gjort betydelige indrømmelser i årenes løb til turistindustrien. På trods af disse indrømmelser, har det bevaret sin gamle charme.

Turen til Cala San Vicente er spektakulære, efter en stigning i vejen, pludselig åbner en panoramisk udsigt over det azurblå hav.
Landsbyen består hovedsageligt af hoteller, lejligheder og villaer. På grund af sin placering i den nordvestlige del af Mallorca mellem Pollensa og Port de Pollensa, er det et ideelt udgangspunkt for at udforske hele nordlige del af øen.

Den nordvestlige kyst er en af ​​de mest eftertragtede områder i Mallorca og helt sikkert en af ​​de smukkeste (Port) Sóller, Valldemossa Costa Nord, Deia.

Cala San Vicente tilbyder det bedste fra begge verdener. Familier med børn, par og enlige rejsende finde Cala San Vicente det perfekte sted at slappe af. Nyd den betagende natur og romantisk atmosfære. Ud over træer hovedgade, kan du se en stor samling af antikke biler og motorcykler til højre. Ejeren af ​​samlingen er også ejer af Hotel La Moraleja.

I umiddelbar nærhed kan du vælge mellem forskellige aktiviteter. De nærliggende Tramuntana bjergene er et yndet rejsemål for vandrere og cyklister. I de små bugter med farverige fisk og koraller kan være perfekt snorkling og dykning. Ornitologer og naturelskere vil glæde af dyret. I den nordlige del af Mallorca, kan du opleve den sorte grib.

De tre små skjulte bugter har Tramuntana bjergene som baggrund. Disse tre strande friste med fint sand og småsten.

Fremragende shopping kan være i Pollensa og Puerto Pollensa. Markedet på onsdag i Puerto Pollensa er et højdepunkt af øen og altid et besøg værd.

Gaderne omkring bugter Cala San Vicente kulinarisk perle halskæder. Restauranter og hoteller tilbyder alle former for klassiske mallorcanske retter med forskellige Middelhavslande påvirkninger.

Valget af sommerhuse og lejligheder i den maleriske landsby er stor. Du kan vælge mellem flere hoteller: Det 5-stjernede Hotel La Moraleja (ingen gæster under 14 år, undtagen juli og august), den idylliske landhotel Cala San Vicente. To andre meget populære hoteller i Cala San Vicente er "Hoposa Niu" og "Grupotel Molins. Begge tilbyder et højt serviceniveau og en central placering.

Cala San Vicente selv er rolig og afslappet, der er på udkig efter mere handling og natteliv, skal gå til Pollenca.

Fra Palma du når Cala San Vicente i cirka 40 minutter i bil.
Cala San Vicente er porten til den nordvestlige del af Mallorca. Den charmerende gamle bydel i Pollensa og Puerto Pollensa kan hurtigt og let tilgængelig, begge steder tilbyder en ideel blanding af kultur og sjov for hele familien. Lidt længere væk, få kilometer fra Puerto Pollensa, er den travle feriested Alcudia. Berømt for sin skinnende hvide sand og romerske ruiner, Alcudia er meget populær blandt turister.