Galilæa autentiske landlige Mallorca

Hvis du kun besøgt den travle hovedstad Palma og de livlige feriesteder i Mallorca, vil jeg tilgive dig, hvis du tror, ​​den oprindelige landlige ro af øen forsvandt.
Den lille og søvnig landsby i Galilæa beviser i den sydvestlige del af øen, er dette ikke tilfældet.

 Højt i Tramuntana bjergene 460m over havets overflade, Galilæa tilbyder en oase af ro væk fra travlheden i det moderne liv. Stedet er kendt for sin vilde skønhed og fri-roaming bjerggeder, lyden af ​​klokkerne du hører kun sjældent.

Galilæa er ikke et turistmål, men et besøg værd, hvis du ønsker at opleve det autentiske Mallorca landdistrikterne i skyggen af ​​den magiske bjerg kaldet "Galatzo. Der bor omkring 300 mennesker i landsbyen, den består af en blandet internationale samfund.

Galilæa er bestemt ikke en shopping paradis, dagligvarer kan købes i landsbyen og hver mandag afholdt et marked i byen Calvia. De synspunkter og ro er de vigtigste attraktioner i denne maleriske landsby. Der er også en lille kirke fra det 18. århundrede, nogle landsbyer ligger i nærheden, kan du også besøge.

En af de bedste erfaringer er på vej til Galilæa. Vejene er lidt skræmmende med hårnålesving og dramatiske skrænter, men udsigten er værd at adrenalin. Hvis du er tilfreds med nogle tapas, udsigten over bjergene og havet, vil du føle opfyldt i Galilæa.
Der er få turister i højsæsonen, kan du trække så stille i bjerglandsbyen. Gåture og cykling er gode muligheder for at udforske den smukke natur.

Galilæa du bliver nødt til at nøjes med snacks og tapas, hvis du ønsker at blive forkælet kulinariske kan du stoppe i Puigpunyent og Capdella.

Galilæa er det ideelle sted at bo, hvis du er på udkig efter fred. Landsbyen har et internationalt samfund af kunstnere og malere gerne bosætte sig i landsbyen. Galilæa hovedsageligt består af gamle landsbyhuse og rustikke villaer. De bjergveje i vinteren en udfordring, men det betyder også, at livet i Galilæa er lidt billigere end i andre landsbyer i området.
De smukke bjerglandsbyer es Capdella, Puigpunyent og Son Serralta nærheden Galilæa. Calvia kan nås på 20 minutter i bil, 30 Andratx og Palma på cirka 40 minutter.