Romantiske hoteller i Mallorca

Cases de Son Barbassa Hotel
Øen Mallorca er et paradis for par, der ønsker og bare ønsker at nyde hinandens selskab en pause. Nedenfor kan du finde de bedste romantiske hoteller, hoteller med særlige tilbud til par, med gode restauranter og spa-behandlinger.

Uanset anledningen til en fest på Mallorca, øen har at tilbyde fantastiske steder. Uanset om du drømmer om en badeby placering, en afsondret tilbagetog i bjergene, eller en tur til hovedstaden for en romantisk weekend, alt er muligt i Mallorca.
Top 10 mest romantiske hoteller i Mallorca.

Kan Estades Finca Hotel, Paradise. Kan Estades ligger uden for den smukke landsby Calvia. En romantisk gemmested, golfbaner, strande og vandrestier er inden for rækkevidde.
Belmond La Residencia Hotel Deia. Denne berømte romantiske hotel beliggende i den nordvestlige del af Mallorca i Deia, hotellet er en af ​​de bedste på øen, og tilbyder en fremragende restaurant og en god spa.
Son Julia Boutique Hotel Mallorca. Hotel Son Julia i Llucmajor er et luksuriøst landsted, der er blevet omdannet til et smukt luksushotel.
Hotel Can Simoneta. I den nordøstlige del af Mallorca lige ved havet, denne fem-stjernede Hotel kun for voksne (voksne kun). Hotellet med 28 værelser og suiter med fantastisk udsigt over haven, byder på en masse underholdning.
Gran Hotel Son Net. Nyd kunsten og den smukke udsigt over Puigpunyent, fra den elegante og hyggelige hotel, som ligger i bjergene i Mallorca.
Cases de Son Barbassa Hotel. De Cases de Son Barbassa ligger i den nordøstlige del af Mallorca og er en samling af restaurerede huse i den smukke naturpark Llevant, en drøm sted for din ferie.
St. Francesc Hotel Singular. De fem-stjernede hotel har til huse i en 19. århundrede palæ i den historiske by Palma de Mallorca, kun 300 m fra domkirken og 600 m fra havnen. Værelserne er spektakulære og fantastisk restaurant, en tagterrasse med en stor pool gøre det færdig.
Jumeirah Port Soller Hotel & Spa. Dette fem-stjernet hotel med 120 værelser åbnede sine døre i 2012. Hotellet har en fantastisk udsigt over havnen og det åbne hav. Hotellet har to restauranter (Cap Roig og Fanals), to pools, fire barer og lounger, spa med 10 behandlingsrum, tyrkisk bad og en Barbaroja Kids Club.
Hilton Sa Torre Mallorca Resort. Midt i uspoleret natur, dette hotel med en imponerende tårn fra det 14. århundrede på godset Sa Torre familievenlige.
Gran Hotel Soller. Gran Hotel Soller er det eneste femstjernede luksushotel i centrum af Sóller. Den er udstyret med en smuk spa-kompleks, en god restaurant og en central beliggenhed for at udforske Sóller.