Campos søvnig landsby Mallorca

Campos er en traditionel by og landsby i den sydøstlige del af Mallorca. Campos blev grundlagt af Jaume II i år 1300 og bygget på resterne af de gamle romerske og arabiske bosættelser.
Den første kirke var kirken Sant Blai, som blev bygget i 1248 og stadig har sin oprindelige gotiske karakter.
Menigheden blev regelmæssigt overfaldet af kosaren, og dermed vil du bemærke mange forsvar tårne ​​i regionen: Sa Torre, tårnet af Son Cosmet, tårnet af Can Bragues, tårn Catlar, tårnet af Can Dameto, tårnet af Can Francina og tårn Can Cos.
Udkomme samfundet var altid forbundet med landbruget.

Det er lille og roligt sted at besøgende ikke har meget at byde på bortset et travlt marked på torsdag og lørdag, Campos afholder en udstilling helliget årligt til sobrassada, en rå pølse, som oprindeligt kun var på De Baleariske Øer. En sommer festival finder sted i midten af ​​august og høstfest i oktober.

Ni kilometer territorium Campos er på kysten, er der de bosættelser Ses Covetes, Sa Rapita, Es Palmer, Sa Sorda, Sa Vinyola og Can Mandana.
Men netop i dette område af Mallorca finder du de bedste strande på øen. Især stranden Es Trenc er sandsynligvis den største årsag til, at turister kommer til området omkring Campos, der er nogle meget gode landlige turist. Der er et hotel i byen Campos Segles Hotel.
Strandene i Es Trenc og Sa Rapita er blandt de bedste i Mallorca.

Det område af Campos er flad og har et stort antal af godt afmærkede og asfalterede veje, og er derfor et populært rejsemål for cyklister.

Karakteren af ​​Es Salobrar er et område af stor økologisk værdi i Campos. Mange fugle kommer til dette sted. De varme kilder i Sant Joan de la Font Santa er den eneste naturlige termiske spa i De Baleariske Øer.