Camp de Mar til en eksklusiv ferie på Mallorca

Den udvej af Camp de Mar ligger på stranden i den sydvestlige del af Mallorca, i nærheden af ​​Andratx. Camp de Mar er specielt bygget som en turistattraktion, men forventer ingen højhuse og barer. Dette sofistikerede badeby er omgivet af små eksklusive hoteller og er populær blandt folk med en godt fyldt pung og berømte mennesker, der kommer i stort antal flok i sommermånederne på Camp de Mar. Camp de Mar har en helt ren strand med en lille, men charmerende træbro, der strækker sig til en stenet ø, der hedder La Illeta. På Illeta kan du nyde frokost eller en drink og sidde i en lille hytte.
Landskabet gør denne by så idylliske, med krystalklart vand og spektakulære klippeformationer.

Historie og kultur i Camp de Mar.
Den første hotel blev bygget, der går tilbage til 1932. Camp de Mar berømte spion Thomas Harris, købte et hus i denne by i år 1949. Væksten i denne by virkelig tog fart i 80'erne og har så dag fortsætte med at vokse i dag.
Camp de Mar er også populært med mange berømtheder, især Claudia Schiffer, der engang købte et hus.
På trods af den videre udvikling af Camp de Mar er en afslappende, fredelig destination for turister, der ønsker at nyde stranden og den betagende landskab forblev.

Camp de Mar, du kan købe dagligvarer, Port d'Andratx har mange butikker og restauranter og er kun 10 minutters kørsel væk.
Hovedattraktionen i Camp de Mar er meget rart udstyret strand 180 meter bred. På stranden er der brusere, toiletter, hængekøjer, ramper for handicappede til leje, livreddere og kano. De rolige farvande Camp de Mar strand gør dette til et godt valg for familier med børn. Derudover vil dine børn nyde den træbro, der forbinder stranden med en smuk restaurant på den lille ø. Du kan gå til observation tårn af det sekstende århundrede, hvorfra man har en smuk udsigt.
Fra Camp de Mar, kan du udforske den sydvestlige del af øen til fods og på cykel, så glem ikke selvfølgelig den spektakulære Sierra de Tramuntana.
Trips er organiseret til den naturlige og marine reserve af øen Dragonera og golf kompleks Golf de Andratx tilbyder førsteklasses faciliteter for elskere af denne sport.

Camp de Mar har et fremragende udvalg af restauranter, men hvis du ikke finder, hvad du søger du vil finde de restauranter, især i de omkringliggende steder Paguera, Andratx og Port d'Andratx. En af de bedste restauranter i dette område er La Tulipe, der er ejere af schweizisk oprindelse.
Andre restauranter, der er værd at nævne: Den Campino Restaurant med udsigt over 18-hullers Golf de Andratx, Flor de Sal Restaurant med fantastisk havudsigt og restauranten Illeta, især på grund af dens placering.

Mange hoteller er placeret langs stranden i Camp de Mar og nogle har endda direkte adgang til den hvide sandstrand. Den moderne fem-stjernede hotel Steigenberger Golf Resort & Spa Camp de Mar tidligere Dorint Hotel kan findes her også.

Camp de Mar har en levende blanding af internationale besøgende i løbet af sommeren, men stadig meget stille i vintermånederne. Alligevel ville Camp de Mar være et godt valg til at leve og leve hele året, fordi de omkringliggende byer i Paguera, Port d'Andratx og Andratx tilbyder en bred vifte af faciliteter og services. Hvis du beslutter dig for at købe et hus eller lejlighed i Camp de Mar efter en ferie, så husk, at denne region er ikke ligefrem billigt at købe et andet hjem.