Cala Torta Mallorca

Cala Torta eller S'Aduaia er omkring 10 km fra Arta og er den største strand i denne kommune. Denne smukke sandstrand beliggende i den nordøstlige del af øen Mallorca, i et område med lave stenede bjerge, masser af palmer og fyrretræer. Sandet er meget fint og turkis farvet vand er krystalklart

Cala Torta er et fremragende sted for dykning og til forankring både på et sandet jord på fem meters dybde.
Cala Torta især har en enorm stigning i både lokale besøgende og turister på grund af dens evne til problemfrit brun.
Du skal dog først rigtigt tage vejrudsigten i hullerne før kørsel til Cala Torta. Når vinden blæser fra nord og nordøst, er det ikke rart at være på stranden, eller hvad tilbage af det at blive. Du kan nå det nemt via en stejl snoede vej.
Bilen kan parkere gratis i nabolaget. Fra Capdepera kan du tage cyklen (22 km), hvor man markerede en bjergvej i Cala Mesquida med røde prikker næste at tage souvenirbutik, som tager dig til den uberørte sand. Til fods kan du endda nå stranden i Cala Mesquida.

Igen en advarsel med særlig vægt på de eksisterende livreddere og flag. Den røde flag betyder ingen svømning, den gule flag betyder være forsigtig svømning er tilladt. Det grønne flag indikerer, at svømning er tilladt. Den orange flag indikerer, at livredder ikke er til stede, så nyde stranden uden at tage unødvendige risici.