Mallorca på en weekend

Hvis du ønsker at få et generelt indtryk af øen i mindre end to dage, hvem ville du rådgive at afsætte den første dag i kultur, fritid og shopping i hovedstaden Palma (Butikkerne og museet er åbent om lørdagen). På søndag skal du tage en tur og nyde de forskellige landskaber i Mallorca, enten med bil, tog eller cykel.
Hovedstaden Palma

En tur til den gamle bydel i Palma er afgørende. Det ligger i midten af ​​byen, og du kan besøge dem til fods. Man føler i en anden tidsforskydning, når man går gennem de smalle gader. Man kan beundre gårde herregårde, besøge de arabiske bade, det jødiske kvarter endelig gå til katedralen, som ligger meget tæt på havet.

Har besøgt de fleste museer, du skal ikke være langt væk fra den gamle bydel. Museo de Arte Moderno y Contemporáneo i Palma, Palau Solleric, Palau marts og Gran Hotel er tæt på katedralen. Hvis du ønsker et bredere billede af Palma, turist, men også turist taxaer giver. Så man kan sin rejse til den tid, der er til rådighed til at justere, og seværdigheder, der interesserer dig.

For at købe en behøver ikke at også gå langt, da spiller den sociale og kommercielle liv i byen i området og giver et indblik i den kosmopolitiske karakter af byen. Man kan finde alt hvad du behøver, fra Siurell -Dette typiske Tonfigur- til internationale designere.

Den natlige nydelse er en anden attraktion på øen. De spænder fra rolige barer, hvor du kan drikke vine fra øen til store og velkendte natklubber, der forbliver åbne indtil de tidlige timer.

Udforske øen

Den vestlige kyst er en af ​​de mest populære og mest naturskønne ruter og tilbyder spektakulær udsigt over havet og bjergene. Ruten for det meste på den klippefyldte kyst og snor sig gennem bjergene i Sierra de Tramuntana. Det højeste punkt her er Puig Major, 1445 meter. Landsbyerne, som kan besøges langs kurset, har holdt deres traditionelle arkitektur, de små brostensbelagte gader og deres enkle kirker. Terrasserne der er blevet skabt for at gøre det muligt at dyrkning i dette stejle område, der giver den østlige kyst af øen en unik karakter. Systemet går tilbage til den muslimske periode.

For denne tur, du er nødt til at leje en bil og med et simpelt kort er det let at orientere sig, fordi sporet er let og godt afmærket. Du kan starte i sydvest i Andratx og kører nordpå, forbi Estellencs og Banyalbufar. En anden smuk rute er mellem landsbyerne Valldemossa, Deia og havnen i Sóller (Port de Sóller). Fra Sóller kan du afslutte ved Formentor fortsat Lluc og Tour.

Dette er blot en af ​​mange ruter, der kan findes på øen. Det giver mere mod nord af bugterne ved Pollensa og Alcudia og øst Arta og Capdepera. Hvis du kører syd langs kysten, vil du finde mange bugter, strande, fyrtårne ​​og landsbyer, der udgør øen.

Med tog

Man behøver ikke at leje en bil for at opdage Mallorca. Netværket af transport på øen tillader meget flotte ture på en enkelt dag, som er nemt at organisere. En klassiker er turen i det gamle træ toget Sóller, hvilket fører siden 1912 fra Palma af marker med mandeltræer, derefter gennem bjergene med oliven og fyrretræer. For nylig, efter at være blevet kørt med den elektriske lokomotiv gennem 13 tunneller, man kommer til en dal med appelsintræer, hvorfra man kommer ind i landsbyen Sóller. Det interessante landskab på denne tur tilbyder en række nuancer, afhængig af sæsonen. Slutningen af ​​januar karakterisere den hvide mandelblomster billede, typisk for Mallorca.

På den anden side af øen har et jernbanenet, der blot bringer en til steder som Inca, Sa Pobla og Sineu i centrum af øen. Det er tilrådeligt at se på kalenderen for at festivaler, der finder sted hele året i Mallorca. Så du kan personligt komme til at kende den traditionelle folkemusik kultur af Mallorca.