Inca by på Mallorca

Inca med sine 22.000 indbyggere, Inca er den tredje største by i Mallorca. Inca tilbyder handel, industri, landbrug og gode restauranter. Dette levende by er halvvejs mellem vejen Palma - Alcudia, der gennemskærer øen. Inca er en "købstad", som du ikke bør gå glip af. De smalle, snoede gader tilbage til det arabiske tid. Sognekirken Santa Maria la Mayor med sin smukke klokketårn står på fundamentet af en moské. Kirken er undtagen under gudstjenester, kun ses udefra. Hvad betyder det indvendige kan ses, er de talrige celIeres tidligere vinkældre med enorme tønder, træborde og håndskrevne fødevarer kort. Dette viser den traditionelle cuina malIorquina med den medfølgende vin fra regionen. Lædervarer udbydes til salg skal ses kritisk. Hver torsdag er der marked i Inca.

Andre udflugter:
Castillo de Alaró, en fæstning ruin højt over Alaró, med picnic-stil restaurant og hytter at overnatte.
Sti til toppen starter ved den "Es Pouet ', 3 km fra Alaró retning Orient; overfor Hotel L'Hermitage begynder sti. Betagende udsigt over 622 m.

Siden middelalderen den vigtigste pilgrimsfærd destination af Mallorca. I klosteret, hvor Moreneta, Den Sorte Madonna er æret af bjerge, de studerende i skolens sang sang, kaldet på grund af deres blå kraver blavets, hver dag undtagen i skoleferierne på 11,15. På grund af klosteret er to bar-restauranter og en stor Gaveshop. I det lille museum i siden fløj af klosteret redskaber er på display tre århundreder. Du vil finde musikinstrumenter, kostumer, klæder, keramik og fund fra den tidlige historie af Mallorca. Du kan også besøge den permanente udstilling af den catalanske maler Coll Bardolet.

Herfra indtaste den eventyrlystne vej af øen La Calobra.

Åbent dagligt fra 10:00 til 18:30 am, vejen der går gennem Inca Selva og Caimari.

orient
Denne fjerntliggende landsby ligger i glade hvile på vejen fra Alaró til Bunyola. Husene er lavet af sten og dels restaureret af udenlandske købere, de står tæt sammen omkring kirken. De specialiteter fra det 30 indbyggere landsby er diende svin og æbler. Desuden Orient hjem i en ombygget kloster er det eneste rigtige 'land hotel "på øen, Hermitage.

Puig d'Inca, Inka bjerget ved 4 km øst for byen, med den forlade Ermita de Santa Magdalena, en delvist skovklædt højderyg med parkering, panoramaudsigt og et naturreservat. Ovenfor er en god mallorcinsk restaurant.
Haverne er et vidunderligt eksempel på arabisk landskabspleje med frodig vegetation, damme, kaskader og springvand. Klient var den mauriske guvernør i Inca, Benihabet, som gik efter 1229 til kristendommen og derfor ikke blev eksproprieret. Røde Slot stammer fra det 17. århundrede og fungerer som et museum.