Sa Coma Mallorca hyggelig havet

Sa Coma kan være små, men tilbyder dig en dejlig ferie. Det har en fantastisk indstilling med smukke strande. Der er masser at gøre: Der er adventure aktiviteter, men også afslappende ture, og du kan sejle over Middelhavet. Desuden gør de hyggelige butikker og terrasser Sa Coma fuldstændig.
Sa Coma har en længde på 850 meter og en bredde på 40 meter. Meget store er badebyen ikke. Med sine 750 indbyggere Sa Coma i sommeren er en travl og venlige by. Sa Coma ligger på den østlige side i Mallorca, 2,5 km syd for Cala Millor.

Flyvningen tager omkring to timer og femten minutter. Fra lufthavnen 'Palma de Mallorca Saint Joan, "det er omkring 59 km mod Sa Coma. Din tid fra lufthavnen til Sa Coma vil beløbe sig til en time.
Offentlig transport er ikke et problem i Sa Coma. Busser, taxaer og endda en turist bus vil tage dig til din destination. At besøge andre attraktive steder i omgivelserne, bussen kører omkring to til tre gange i timen. Dette vil tage dig til Cala Millor, Porto Cristo og Cala Bona. Også rart for en dagstur. Hvis du ønsker en dagstur til S'illot og Cala Millor? Så kan du tage turist toget. Det kører en gang i timen fra april til oktober. Der er også god adgang til Manacor, Palma (by og lufthavnen), Cala Radjada og Puerto de Alcudia. Taxier også køre det nok og vil guide dig til din destination. Bare sørg dog, at du er dating før kørsel en billetpris eller bede chaufføren til at sætte måleren på. Det kan spare dig for en masse penge!
Ønsker du at opdage byerne Porto Cristo og Formentor? Gør dette med den specielle sejltur, der tager dig der. Efter en afslappende bådtur til en af ​​disse steder, du i Porto Cristo nyde omgivelserne. Ud over de butikker, caféer og barer, er der også de berømte grotter i Drach. Her kan du se smukke underjordiske søer og stalaktitter i denne Stalaktit.

Er du planlægger at gå på eventyr sti, så Reserva Africana stærkt anbefales. I denne store safaripark af fyrre hektar, kan du se alle de afrikanske dyr.
Disse dyr lever simpelthen i naturen. Med en bil, du selv langs de mange zebraer, giraffer, løver og næsehorn kørslen. Det er, hvad vi kalder spændende tur! Gør en anden sjov tur med turist toget. Dette bringer dig til S'illot og Cala Millor. Disse to billeder er sjovt at tilbringe en dag. Der kan du nyde de smukke hvide strande, travle boulevarder, en pirat båd og lære at dykke på dykkercenteret. På området for Sa Coma er også en dejlig sejltur venter dig. Dette er ikke bare en båd, men en båd med et dæk af glas. Dette giver dig mulighed for at få øje på hele undersøiske verden. Det glas bunden båd giver dig ikke kun se de smukke omgivelser, men er også i Middelhavet uden at blive våd!
Når noget går nord, vil du finde Punta de n'Amer her. I dette fredelige naturlige landskab, kan du bare glemme alt omkring dig og nyd de gamle klitter. For en dag vandretur, er dette absolut et must med storslået udsigt.
De klare blå vand og gøre det smukke flade sandstrand Sa Coma til en rigtig populær bladplet. Stranden i Sa Coma har en bugt med klipper og skyggefulde områder. Denne lave smukke træer, som giver dig en smuk udsigt.

På stranden er der også mulighed for at leje beach senge og en paraply. Perfekt til at fylde en dag på stranden.

Stranden og havet er perfekt for alle. Havbunden skråner blidt, så du kan lukke vandet uden du pludselig neddykket tilstand. Ideel til børn så. Dette gør stranden i Sa Coma, et populært sted for alle.
Sa Coma har mange restauranter, caféer og barer. Så Sa Coma har omkring fyrre spisemuligheder, herunder kinesiske restauranter, pizzeriaer og burger leddene. Ud over at finde disse fede snacks, der er 23 bar. Disse spænder fra britiske pubber til tyske barer.

Sa Coma har ikke meget natteliv. Der er et diskotek, men for den virkelige livlige natteliv, du kan gå til El Arenal, det ligger nord for Sa Coma. Selvom Sa Coma er ingen Salou, kan du også hygge sig i cafeer og barer, som Sa Coma til at gøre en fest!

Sa Coma tilbyder mange gode ture. Uanset om en dag med shopping, som en dag mellem løver og næsehorn kørsel. Der er også nogle nice bådture til andre nice steder i området Sa Coma. Og til afslapning er der den smukke naturreservat Punta de n'Amer. For alle har Sa Coma eller på fritidsaktiviteter. Også for børnene. Der er mange sjove ting at gøre, såsom go-kart på gokartbane, vuggende i en af ​​de legepladser, komme væk racing i elektriske biler, trampolin eller tage en pony ride.

For sportsentusiaster er der masser at gøre i Sa Coma. På land eller i vandet, Sa Come har det hele. Hvad med en omgang tennis eller foretrækker du at spille squash, ridning, golf, fodbold, håndbold, volleyball, rulleskøjteløb eller arbejder ud? Også, du kan, men hvis du foretrækker vandsport, Sa Coma har også mange sportsaktiviteter i vente for dig. Vent tænke på dykning? Dette er også en speciel dykkerskole. Så er der plads til at leje vandcykler eller vandski. Ønsker alle de endnu vildere, så er der "banan ridning. Du rive en banan båd ud over Middelhavet!

Udover alle sportsgrene, der er også mange butikker! Sa Coma at få så mange som 95 små butikker. Disse spænder fra souvenirbutikker, læder butikker, supermarkeder og tøjbutikker. Mellem alle disse butikker, er der naturligvis også alle former for gode caféer, restauranter og barer. Nok til at holde dig underholdt godt.