Son Vida romantisk beliggenhed på Mallorca

En ferie i Son Vida en romantisk beliggenhed mellem bjergene og Middelhavet, på den solrige ø Mallorca, der ikke ønsker at !!.
Høje tinder, grønne bakker og golfbaner er i baggrunden på din ferie i Son Vida, en afsondret resort på Spaniens største ø af de Baleariske Øer.
Fra Son Vida har du en panoramisk udsigt over hovedstaden Palma, som ligger omkring 8 km, samt give nem adgang til stranden ved Middelhavet, som kan nås med bil i cirka 10 minutter.
Palmas elegant villa kvarter Son Vida er støder op til kommunen Calvia. Den nærliggende Middelhavets kyster består af små naturlige strande, beskyttede bugter såsom Platja de l'Oratori og lange sandstrande.
Sejlere findes på de livlige strande i Magaluf og Cala Major forskellige faciliteter, herunder dykkerklubber og surf skoler.
Son Vida er også betragtes et paradis for golfspillere, på 20 minutter kan du gå til de tre 18-hullers baner Son Vida, Son Quint og Son Muntané og den 9-hullers golfbane af Arabella Golf Resorts.
Vandrere, cyklister og mountainbikere udforske skove, vinmarker, olivenlunde, mandeltræer og orange træer dale og bakker i baglandet og den nærliggende Tramuntana bjergkæde.
Son Vida har flere gode hoteller, hvor du vil mangle noget.