Ferie i San Telmo på Mallorca

En 180 meter lang sandstrand på den vestlige kyst af Mallorca og idyllisk konstrueret summered i San Telmo sikre en afslappende ferie. Stranden i San Telmo er et glimrende udgangspunkt til svømning og dykning. Forskellige vandsport skoler tilbyder kurser og leje det nødvendige udstyr. På vestkysten af ​​Mallorca, kan du se frem til stabil vind, der er ideelle for surfere og sejlere. Fra San Telmo bør du helt sikkert betale et besøg til offshore ø Sa Dragonera, og du kan få øje på de Baleariske Lizard. Længere mod syd kan du nå med båd til den fortryllende bugt Port d'Andratx. Andre interessante steder at besøge er Torre de Sant Elm og det azurblå vand i ballen Cala en Basset (lille stenet strand).
I San Telmo, kan du finde små hyggelige hoteller i et romantisk og fredelig atmosfære og for det meste med forskellige spa-pakker. De fleste hoteller kan findes tæt på stranden og havnen, kan du få endnu mere ud af atmosfæren i det tidligere fiskerleje. På boulevarden kan man også spise i en af ​​de typiske mallorcanske værtshuse og smage de lokale vine. For en drink, du fik også at de lækre tapas, krydret gedeost, figen brød med en antydning af anisette, en solid fisk gryderet og catalansk Caldereta, en suppe af fisk, tomater, løg og peberfrugter.
San Telmo er også en del af Ruta de Pedra og Sec (langdistance trail).
I San Telmo, kan du forvente idyllisk fred, hvor du kan udøve og slappe helt af og nyde hvide sandstrande, forrevne klipper og mallorcanske køkken.