Orient Mallorca andet

I en idyllisk dal med navnet Orient beliggende på den solrige ø Mallorca, vil du finde den uspolerede landsby Orient med kun 30 indbyggere, omgivet af et smukt landskab med enestående bjerg kulisse. Midt i Serra de Tramuntana, omkring 26 kilometer fra Baleariske hovedstad Palma er den lille hyggelige landsby, uspoleret og med en enestående udsigt over bjergene. Hvil i isolation og at der fra det første minut, så jeg skal beskrive Orient, mens den stadig varme dens beboere. I centrum af den lille landsby ligger på en lav bakke og kan nemt besøges til fods. Gå en tur gennem de smalle gader og nyde de idylliske pensionater, hyggelige caféer og de kulinariske lækkerier i regionen. Retterne er ofte raffineret med den bedste olivenolie i regionen, som er udvundet ved hjælp af de gamle træ vindmøller i Orienten dalen. Kirken Saint Jordi er ikke kun en milepæl, men fungerer også som et sted for pilgrimsfærd, for det meste om søndagen gerne komme til Orienten.
Nyd din ferie i Orient fra første minut, og nyd sorgløse dage i en fire-stjernet hotel eller i en romantisk ejendom omgivet af smukke oliven og kirsebær frugtplantager. Orient har stationær tid ideen om tiden. Dalen synes fyldt med mandel frugtplantager og flokke af får. Prøv de lækre æbler, som du kan købe fra flere æble plantager.
Detaljerne i dalen er bedst udforskes med din udlejningsbil. Den nærmeste landsby Alaro er omkring 10 km og den nærliggende strand i Puerto de Soller kan nås på cirka 20 minutter. Aktiv du er på din ferie i Orient. Mens vandreture du kan nå de smukkeste steder i de smukke Tramuntana-bjergene. Som en populær destination for vandrere Puig des Moix går til Cuber reservoir, der ligger 750 meter over havets overflade.