WTA turnering i Mallorca i 2016

Den første WTA-turnering i sommeren 2016 er en kendsgerning, selv om det ikke sker i Palma, men i Santa Ponsa. Fra 13 til 16 juni 2016, vil være nogle af de bedste tennis damer i verden viser deres færdigheder på græsset af Mallorca. På nuværende nogle 16 græs domstole skal bygges over fra Country Club. Under alle omstændigheder, Garbine Muguruza den spanske og aktuelle nummer tre i verden placeringer vil være til stede. Symbolsk det i dag centrum domstol sået.
Zebergs arrangør, der er ansvarlig for ATP turnering Mercedes Cup i Stuttgart, mener Ana Ivanovic, der har et hjem på Mallorca, eller den tyske Andrea Petkovic. Mallorca byder på de bedste muligheder i juni som forberedelse til Wimbledon. I juni, er det ikke for varmt og næsten ingen regn. Så hvis du planlægger at gå næste år til Mallorca, kan du beundre under din ferie de bedste kvinder tennisspillere.

Feltet består af førnævnte Ana Ivanovic, er den første rangeret spanske Garbine Muguruza (i øjeblikket 4 i verden), Sara Errani (Italien, 18), Jelena Jankovic (Serbien, 24), Kristina Mladenovic (Frankrig, 28) Monica Niculescu (Rumænien, 31), Eugenie Bouchard (Canada, 46), Mónica Puig (Puerto Rico, 60) og Johanna Larsson (Sverige, 62) .Den slovakisk Daniela Hantuchova, fik et wild card.

Billetter kan allerede bestilles nu.