Puig de Ros Mallorca

Nær hovedstaden, Palma, er den drømmende ferieby Puig de Ros på sydkysten af ​​Mallorca, i kommunen Llucmajor. Stranden med sine klipper er den foretrukne strand af de lokale. En smal sti, naturlige klippeformationer og flade sten plader præger landskabet omkring stranden Puig de Ros. Fred, natur og en vidunderlig udsigt over Middelhavet.
Puig de Ros er et paradis for dykkere og snorklere, på grund af de stejle tårnhøje vægge af kysten. Oplev Middelhavet med sine huler, rev og koraller, og nyd den gode sigtbarhed i det krystalklare vand.
Puig de Ros har også en lille lystbådehavn med sejl og motorbåde, hvor du kan tilbringe en spændende dag på havet. Middelhavet er hjemsted for delfiner og tusindvis af fugle. I den sydlige del af Mallorca er også nogle meget smukke øer ud for kysten, som er et besøg værd omfatter naturreservatet øen Cabrera. Med din udlejningsbil walt naturligvis til meget mere opdage, både i natur og kultur. For eksempel kan du besøge hulerne i Drach, Caves af Skinke i Porto Cristo. I huler i Drach, kan du forvente en undervands sø med tændte og bizarre klippeformationer. Tilbage til kysten, kan du hele vejen til Palma, hovedstaden på øen, Bellver slot bygget på en klippe ses på lang afstand. Palma er et turistområde i Mallorca og har masser af caféer, restauranter og eksklusive butikker placeret på muligheder for shopping. Bestil Du er velkommen til rejsen til den sydlige del af Mallorca og oplev den forrevne kystlinje med sine afsondret bugter og smukke strande.