Afslappende ferie i Puigpunyent på Mallorca

I Serra de Tramuntana i den sydvestlige del af Mallorca ligger den lille samfund Puigpunyent. Omgivet af terrasser og skove præsenterer sig selv et eventyr ferie område ved foden af ​​Puig de Galatzo, en cirka 1025 meter højt bjerg. Den unikke natur i og omkring Puigpunyent er perfekt til lange gåture og lover ren afslapning. Sognekirken Santa Maria Assumpció er vartegn Puigpunyent. Bygget på resterne af en kirke fra middelalderen blev kirken blev grundlagt i det 18. århundrede med sin traditionelle ornamenter og dekorationer, alt i den arkitektoniske stil i regionen. Inde i kirken kan du forvente mange kunstskatte. Blandt de vigtigste skatte omfatter og er en skulptur af "Virgin Mountain", skjult i niche af højalteret og en gotisk skulptur fra det 14. århundrede, som kom fra en gammel sejlere 'kapel i Palma de Mallorca. En anden ejendommelighed er den stadigt ramt af lynet og beskadiget skulptur af den nationale helten Ramon Llull.
Puigpunyent er en tur til den uberørte natur Mallorca. Bakkerne i og omkring Puigpunyent er ideelle til lange gåture. Vandrestier fører gennem uberørt natur med mange udkigsposter, der tilbyder en storslået udsigt over den blomstrende ferieområder. Et paradis for naturelskere.
Naturreservatet Galatzó er en speciel oplevelse for unge og gamle. Udover den imponerende oplysninger om flora og fauna i området, naturparken tilbyder alle de bekvemmeligheder af en lille forlystelsespark. I de anlagte vandfald og damme kan du bade og i det tilstødende cafeteria kan du nyde det pulserende liv i en hyggelig atmosfære. Et stort grillplads, en rovfugl show og forskellige "eventyr rejse" gennemføre uddannelsen. Selv den landsby beliggende ca 4 km syd-vest for Puigpunyent Galilæa er et besøg værd. Det unikke landskab, som sammenlignes med den bibelske Galilæa at landsbyen nogensinde har givet hendes navn. Galilæa er fødestedet for den berømte kaptajn Antoni Barceló, som i det 16. århundrede som chef for den spanske flåde og output var en stor fjende af pirater i regionen.