Til Mallorca med en privat jetfly

For dem, der ønsker noget andet end en regelmæssig ferie charter til Mallorca, har Hahn Air Lines og Puro Group et meget mere eksklusivt produkt til en weekend væk på tilbud. Inkluderet er en flyvning i en privat jetfly og luksus ophold på Purohotel på den spanske ferieø.

Pakketur på Hahn Air Lines inkluderer et "Purojet" returflyvning i en Cessna Citation Sovereign fra Hahn Air fra Düsseldorf Lufthavn til Palma de Mallorca. Gæsterne forbliver derefter to nætter på Purohotel.

I løbet af dagen kan du bruge i Purobeach klubben og også en spa massage er inkluderet. For overførsler fra og til lufthavnen tilbydes.

Der er en prisliste for alt dette: de eksklusive pakkerejser kan bookes til en sats på 4,990 euro for to personer. Ifølge Hahn Air og Puro Group er det snart muligt at bestille.

Hahn Air har tilbudt ruteflyvning med Cessna Citations fra Dusseldorf Lufthavn siden denne sommersæson. Fly HR220 afgår fra Düsseldorf hver fredag ​​kl. 19.15 fra Düsseldorf og lander kl. 21.30 på Mallorca. Returflyvningen HR221 går tilbage til kl. 4,45 på søndag og ankommer til Düsseldorf kl. 19.00. "Puro Jet" tilbyder sammen med den tyske Hahn Air ruteflyvninger mellem Palma og Düsseldorf og individuelle charterfly fra Mallorca til Spanien, Europa og Nordafrika.

Hvordan genkender du de rejsende?

De ankommer til deres egen terminal, har deres dyre læder tasker læsset i mørke sedans og taget til de luksuriøse huse på øen. Personer, der rejser til Mallorca på private rejser, er stadig i mindretallet og vil fortsætte med at gøre det, men industrien blomstrer som aldrig før.

Antallet af flypassagerer, der ikke kommer til øen med et charter eller planlagt fly, men i den private jetfly er steget med 40 procent de seneste tre år.

Fokus er ikke kun på jetfly, der er fuldt udlejet. Selv såkaldte "aerotaxis", så private jetfly, hvor du køber en normal billet, er trendy. De fleste afrejsende lande på Mallorca forlader i Nice, Cannes, Sardinien, München, Nürnberg og Berlin. Lufthavnen i Palma dækker 20 procent af al spansk luftfart i dette segment. En ægte "billig industri" kom til grund takket være de "fælles private jetfly".