De smukkeste landmænd markeder i efteråret på Mallorca

Muro, Celebrate Sa Carabassa, 11. november og 12. november. I november er græskar midt i Muro.
Konkurrencen om de største græskar finder sted søndag morgen. Græskarne vejes efter type. På flere steder i landsbyen tilbyder værterne også græskaretter. Den lokale græskar sort betragtes, hvor kødet anses for at være særligt velsmagende. Afhængigt af jord, pleje og vækst vejer denne frugt 20 til 100 kg.
Derudover vejes gigantiske græskar. Oprindelig fra Catalonien kan de veje op til 275 kg. De er så store, at de kun kan flyttes af flere mænd med gaffeltrucks.

Inca, Dijous Bo, 16. november. En gang om året går næsten halvdelen af ​​indbyggerne i Mallorca til Inca. Når "Dijous Bo" fejres, vokser Inca ind i hovedstaden i Mallorca. Hundredusinder af besøgende kommer til øens største efterårsmarked. Den Dijous Bo er en blanding af landbrugs fair, marked, gård og fairground. Selvfølgelig er megen opmærksomhed på lokale produkter som chorizo ​​sobrassada, sort budding Butifarró, vine fra regionen Binissalem, Consell og Porreres, grøntsager og afgrøder i området omkring Sa Pobla, Mallorca olivenolie, honning og krydderier og keramik fra portol og lør. Cabaneta, mundblæst glas fra Campanet og Algaida. Naturlædervarer lavet i Inca.
Musik og gastronomi er ikke tilgængelige hos Dijous Bo.

Caimari, Fira S'Oliva, 18. og 19. november. I landsbyen Caimari finder olivenmessen sted en gang om året (Fira de S'Oliva). Her fejres høsten og videreforarbejdning af de grønne frugter. Du kan prøve forskellige oliven- og olivenolieprodukter. Der er et underholdende program. Arrangementet tiltrækker altid mange besøgende.

19. november, Llubí, Fira de la Mel. Sød fristelse i Llubí. Hoveddagen i Fira de la Mel i Llubí er søndag den 19. november. Fra klokken 10 handler Plaça de la Carretera om honning, forarbejdning og anvendelse. Du kan købe bivoks, honning og stearinlys.

Mancor de la Vall, Fejr Esclata sangen, 26. november. Ved foden af ​​Tramuntana bjergene finder champignon messen sted hver november. Restauranterne i landsbyen serverer også specielle svampe retter.