Mallorca om vinteren

Mallorca er et højdepunkt, ikke kun om sommeren. Hvis den er langsom vinter, øen fremviste en anden side, en stille og drømmende side. Bliv fortryllet af de mange facetter af vinteren. Mallorca er ikke kun populære hos tyskerne, briterne, Skandinavisk, fransk, for mange hollandske og belgierne gerne gå til den solrige ø.

Selvom Mallorca i sommeren er også kendt som en rigtig fest destination, som ligger i vinteren helt anden slør over øen. Smukke landskaber fredelige atmosfære og mange spa-behandlinger viser tydeligt et meget anderledes billede af Mallorca.

Enhver interesseret i Mallorca, men intet med masseturisme på stranden og den "Ballermann", den part gade i El Arenal, skal være enige om vinteren flyve til Mallorca. Om vinteren kan du besøge de vigtigste attraktioner på din fritid, uden at skulle stå i timevis i køen. Priserne falder i restauranterne og også for en bil, du betaler mindre om vinteren end om sommeren. Mange restauranter er åbne, ikke kun for lokalbefolkningen, men også for de få turister, der er interesseret i den anden smukke side af Mallorca.

Den populære italienske restaurant Campino, som også er populær med berømtheder, er åben hele året og byder på en stor frokost til en lille pris. Om vinteren du endda få her uden en reservation bord, garanteret! Du kan endelig virkelig forkæle dine smagsløg.
Besøg også den overdækkede marked i San Juan, hvor der serveres diverse kulinariske lækkerier og præsenteret. Mallorcanske, spanske og internationale retter, særlige krydderier og frisk frugt og grøntsager er rigelige, foruden du kan chatte med de dejlige lokale.

Øens hovedstad, Palma, tilbyder ubegrænset shopping muligheder, selv om vinteren. Mange butikker og butikker er beliggende i den maleriske område i Palma, i dette afsnit kan du også finde souvenirbutikker ud for alle grene af top modebrands. En butik vil råde du stadig ønsker at få noget eksklusivt, vove over til Chrissy Closet. Du vil finde usædvanlige tilbehør, smukke sko og eksotiske tasker. De seneste tendenser kan også findes i mange andre butikker, Palma er i sandhed et paradis for shoppere.

Blandt aktive atleter Mallorca om vinteren er ikke længere en hemmelighed tip. Især cyklister gerne komme om vinteren til Mallorca. Virkelig store cykler kan være i byen og omgivelser i Alcudia, Cala d'Or og Cala Millor. Kørsel i timevis gennem bjergene, smukke natur og Middelhavet her er altid i syne. For begyndere især giver en cykeltur gennem baglandet til Cala Millor masser af underholdning. Her går det gennem forskellige steder som Arta, Son Servera og Sa Coma.

Også vandreture er en populær aktivitet i vintermånederne. Talrige vandrestier med smuk udsigt garanterer en eventyrlig udflugt. Jeg råde dig til at leje en god vejledning. Min favorit vandretur fører fra Andratx til Serra Garrafa. Ruten har flere stigninger og nedkørsler og super varieret, med en storslået udsigt over Andratx.

Udover cykling og vandreture Mallorca byder vinteraktiviteter såsom golf, dykkerkurser og en række indendørs sportsgrene arrangeret af mange hoteller.

På øen Mallorca, vil du finde nogle turister i perioden fra november til februar. Begge hoteller og flybilletter er op til 50% billigere. Mallorca om vinteren er meget mildere end i det nordlige del af Europa. Mallorca er 15-20 grader endda muligt i slutningen af ​​november vandtemperaturen er faldet til lige under 20 grader. Men den mallorcanske vinter giver, mange solskinstimer. Fra december temperaturen falde lige under 10 grader Celsius. Sne gør sjældent Mallorca. Hvis du har valgt det rigtige tidspunkt, kan du nyde i vinteren en meget fredelig ophold.