Son Carrio stille liv på Mallorca

I den østlige del af øen Mallorca i Llevant-regionen, tæt kystbyerne Cala Millor, Sa Coma og Porto Cristo, er den lille og rolige landsby Son Carrio.

Omkring 1.150 mennesker bor i den oprindelige landsby, der er en del af kommunen Sant Llorenc. I nærheden kan du tage på vandreture i naturen, men også ridning er meget populær.

I landsbyen er den katolske kirke Sant Miquel. som blev bygget i romansk Revival stil. Til konstruktion af hopperne stenene blev brugt, som kommer væk fra et stenbrud. I 1907 blev kirken indviet af biskop Pere Joan Campins. På alteret finder du et monument til St. James, mens han kæmpede med maurerne.
Godset Ca n'Apoŀlònia (1507m2) er det kulturelle centrum af Son Carrio placeret. Den består af to etager og går tilbage til det 19. århundrede. Carrio har også en lille nedlagte togstation, ligger 400 m nord for centrum. Herfra toget gik fra Manacor til Arta. Jernbanen blev først taget i brug i 1921, i 1977 den linje blev droppet. Nogle gamle jernbanebroer kan findes selv i området Carrio.

Hvad kan du gøre Carrio?
Hver fredag ​​afholdes et lille marked ved siden af ​​kirken, her er hovedsageligt lokale råvarer til salg.
Traditionelt under karnevallet i februar / marts, Carrio, vil folk i sorg tøj i en parade gennem landsbyen, (nedgravning af sardiner). Under ceremonien kisten er brændt med sardiner. Bagefter kan du nyde et måltid med stegte sardiner. Denne festival markerer starten på fasten. Festivalen af ​​Sant Miquel Arcàngel afholdes hvert år i begyndelsen af ​​maj, del omfatter en landbrugsmesse et husdyr udstilling, diverse koncerter, udstillinger og en grill kaldet Torrada.
Festen til ære for St. Michael afholdes hvert år den 29. september Carrio.
Kun 8 km fra Son Carrio du kan besøge den zoologiske have. Mange dyr såsom giraffer, næsehorn, zebraer, gazeller, gnuer og eksotiske dyr kan beundres. Du kan beslutte, om du tager de 3 km lange rute i bil eller bruge safari toget.
En meget speciel oplevelse under dit besøg i Son Carrio.