Biniali vin landsby Mallorca

Fra Palma, hovedstaden på øen Mallorca er i bil kun 26,4 km fra landsbyen Biniali. Denne landsby tilhører, og det sted, Ca 's Cana, Jornets, Ruberts, Sencelles og Son Arrosa Sencelles til kommunen og er beliggende i regionen Pla de Mallorca. Biniali bor kun 220 mennesker i en beskyttet kulturarv. skal forblive strengt kontrolleret, Byggeprojekter og planer, fordi den bevarede identitet af landsbyen.

Det omkringliggende landskab er præget af marker og landbrugsjord, med udsigt over de nærliggende imponerende Tramuntana bjergene. Sognekirken Església Parroquial de Sant Cristòfol med sin klokketårnet du ikke vil overse. Den enkle sandsten kirke bygget med taget et jernkors blev bygget i det 16. århundrede. Alteret er dekoreret med et billede af St. Christopher.

Vinavl i Biniali
Vinen er meget vigtig i området omkring Biniali. I området er der flere bodegaer, de inviterer besøgende til ture og vinsmagninger. Så også i 2005, prøvesmagning af brødrene Miquel og Matias Batle Pastor Biniali. Vinen i denne smagning er af højeste kvalitet, vine har allerede vundet flere guld, sølv og bronze præmier inkluderer fra Bruxelles og Madrid. Den Chardonnay blev også tildelt, gæringen fandt sted i et kar af Frans eikenhout. Denne fremgangsmåde er særlig og udføres af et par vinproducenter. Hvert år omkring 90.000 flasker vin produceret på vingården Binigrau.

Biniali har hyggelige caféer og barer, hvor du kan prøve lækre delikatesser. Parken Merendero Biniali og snoede gader i centrum inviterer dig til at slentre og udforske.

Det største indkøbscenter i øen Mallorca, Marratxi Festival Park Outlets, er kun 13 km. Blot 550 meter fra centrum af landsbyen Biniali er beliggende i landsbyen S'hort Vell, en rideskole for børn (pony klub), som også har specialiseret sig i hest terapi for mennesker med handicap. Talrige aktiviteter udbydes i stalden. Alle ridning instruktører og terapeuter har faglig uddannelse og den nødvendige erfaring.
Hver lørdag et marked afholdes i centrum af Biniali, hvor der tilbydes lokale friske grøntsager og frugter i regionen.

Biniali du kan bo i et af de lejede huse. I centrum finder du fred i Mallorca og nyde de endeløse sommerdage. Ofte husene udstyret med pool og grill, og de har en privat parkering.